Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Kuřimský masopust

10.02.2018 Kuřim

Kuřimský masopust, který bude letos opět pořádat Město Kuřim v osvědčené spolupráci s Kuřimským dámským klubem, se bude konat v sobotu 10. února. Obchůzka masek začíná v 10 hodin na parkovišti u Klubu Kotelna, masky při obchůzce doprovodí Cimbálová muzika Pajdáš. Prodejní stánky a tradiční zabijačka budou na náměstí 1. května od 10 do 18 hodin, zahrají vám skupiny Zkusmeto a Motýlí )d(efekt a…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
nám. 1. května
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Brno-venkov
Obec
Kuřim

Fotogalerie k článku

Kuřimský masopust, který bude letos opět pořádat Město Kuřim v osvědčené spolupráci s Kuřimským dámským klubem, se bude konat v sobotu 10. února. Obchůzka masek začíná v 10 hodin na parkovišti u Klubu Kotelna, masky při obchůzce doprovodí Cimbálová muzika Pajdáš. Prodejní stánky a tradiční zabijačka budou na náměstí 1. května od 10 do 18 hodin, zahrají vám skupiny Zkusmeto a Motýlí )d(efekt a Cimbálová muzika Líšňáci. Průvod masek začne ve 13 hodin na náměstí Osvobození a půjde na náměstí 1. května, zváni jsou všichni s maskou i bez masky. Na náměstí bude vyhlášena soutěž o nejlepší dětskou masku. Večer bude pokračovat taneční zábavou v režii KuDaKu v restauraci U Wagnerů. 

Masopustní veselice

Večerní masopustní zábava se koná v restauraci U Wagnerů, začátek zábavy je ve 20:00 hodin, vstup s maskou 60 Kč, vstup bez masky 90 Kč. Hraje skupina STEREO.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 16. duben

Dnes má svátek Irena

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete