Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Lednový Underground v Kralupech nad Vltavou

20.01.2018 Kralupy nad Vltavou

Fanoušky klubové hudby a milovníky filmových projekcí s hudební tématikou bychom rádi pozvali na oblíbený festival "Lednový Underground", konající se v polovině ledna již několikátým rokem v Kralupech nad Vltavou.Multižánrový festivalProstor zdejšího kulturního domu se o jednom z lednových víkendů promění na arénu populárních (v minulosti například Zuby nehty, Kašpárek v rohlíku či…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Fanoušky klubové hudby a milovníky filmových projekcí s hudební tématikou bychom rádi pozvali na oblíbený festival "Lednový Underground", konající se v polovině ledna již několikátým rokem v Kralupech nad Vltavou.

Multižánrový festival

Prostor zdejšího kulturního domu se o jednom z lednových víkendů promění na arénu populárních (v minulosti například Zuby nehty, Kašpárek v rohlíku či Swordfishtrombones) i méně známých kapel, které na několika scénách předvádějí své nesporné umění. Zajímavou součástí akce je sekce zaměřená na tvorbu originálních písničkářů, kteří tak mají jedinečnou možnost dostat se do širšího povědomí společnosti. Na své si během "Lednového Undergroundu" přijdou vyznavači skoro všech hudebních žánrů, přičemž jedinou výjimkou je snad dechová či vážná hudba. Pravidelně zaznívají folkové, punkové, swingové, jazzové, ska, cikánské či reggae rytmy, přičemž nechybí ani oblíbená část zaměřená na zhudebněné texty předních českých básníků.

Pozitivně lze hodnotit i snahu organizátorů o benefiční zaměření celého festivalu, které přispívá k zabezpečení chodu i existence rozmanitých kulturních i edukačních objektů v celém městě. Každý z návštěvníků má možnost přispět na dobrou věc, což se také ve většině případů děje. Na závěr lze ještě uvést skutečnost, že většinu z návštěvníků této akce tvoří zdejší obyvatelé a návštěvníci z ne příliš vzdáleného hlavního města. Věříme, že mezi ně budete při dalším ročníku patřit i Vy!

Lednový Underground v roce 2018

Hudební festiválek LU se bude konat v Kulturním domě Vltava 20. ledna 2018.

 

Těšíme se na vás!

 

Mapa

Další akce v okolí

LiStOVáNí.cz: Kluk z kostek 2024 - …

21.04.2024 - 21.04.2024
Masarykův kulturní dům…

Akční scénické čtení z knihy Keith Stuarta

Instinkt 2024 - Mělník

22.04.2024 - 22.04.2024
Masarykův kulturní dům…

Divadelní představení

Alf Carlsson/Jiří Kotača Quartet 20…

01.05.2024 - 01.05.2024
Masarykův kulturní dům…

Koncert

Koncert dětských pěveckých sborů ZU…

03.05.2024 - 03.05.2024
Masarykův kulturní dům…

Koncert

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete