Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Lékaři bez hranic - Olympia Mladá Boleslav

18.10.2017 - 21.10.2017 Mladá Boleslav

"Přijďte přiložit ruku"Zajímá Vás, jak to vypadá na misích Lékařů bez hranic nebo jak poskytují zdravotnickou pomoc třeba v případě přírodní katastrofy? Pokud ano, navštivte interaktivní výstavu "Přijďte přiložit ruku" Lékařů bez hranic. Můžete se tak "vydat" na jednu z misí organizace a vyzkoušet si, jak se léčí dětská podvýživa nebo ebola, dozvíte se, co je to triáž a mnoho dalšího.…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Olympia Mladá Boleslav
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Mladá Boleslav
Obec
Mladá Boleslav

"Přijďte přiložit ruku"

Zajímá Vás, jak to vypadá na misích Lékařů bez hranic nebo jak poskytují zdravotnickou pomoc třeba v případě přírodní katastrofy? Pokud ano, navštivte interaktivní výstavu "Přijďte přiložit ruku" Lékařů bez hranic. Můžete se tak "vydat" na jednu z misí organizace a vyzkoušet si, jak se léčí dětská podvýživa nebo ebola, dozvíte se, co je to triáž a mnoho dalšího. Výstavu "Přijďte přiložit ruku" Lékařů bez hranic budete moci navštívit u OC Olympia v Mladé Boleslavi ve dnech 18. - 21. října, vždy od 9 do 20 hod.

Lékaři bez hranic jsou nezávislá mezinárodní humanitární organizace, která poskytuje odbornou zdravotnickou pomoc lidem postiženým ozbrojenými konflikty, epidemiemi a přírodními katastrofami a lidem vyloučeným ze zdravotní péče ve více než 70 zemích světa. Zdravotní péči poskytují bez ohledu na pohlaví, etnický původ, náboženské vyznání nebo politické přesvědčení. Přinášejí také svědectví o situaci lidí v nouzi a příčinách krizí a upozorňují na porušování mezinárodních dohod a lidských práv. Více informací o organizace zde: www.lekari-bez-hranic.cz.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Tomáš Vaněk a Monika Sommerová - Ko…

31.05.2024 - 31.05.2024
Mnichovo Hradiště

Koncert dvou muzikálových hvězd Tomáše Vaňka a Moniky Sommerové k roku české hudby 2024 nabídne repertoár klasických…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete