Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Letní kino v Jablonci nad Nisou - zahájení

29.06.2018 Jablonec nad Nisou

V pátek 29. června 2018 se uskuteční slavnostní zahájení sezóny Letního kina v Jablonci nad Nisou. První film, který se letos bude v Letním kině promítat, vyberou pomocí internetového hlasování sami diváci. Brána areálu bude pro diváky otevřena už od 15:00 a pro všechny bude připraven bohatý doprovodný program.V areálu bude připraveno mnoho aktivit pro děti i dospělé a vše bude spojovat filmová…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

V pátek 29. června 2018 se uskuteční slavnostní zahájení sezóny Letního kina v Jablonci nad Nisou. První film, který se letos bude v Letním kině promítat, vyberou pomocí internetového hlasování sami diváci. Brána areálu bude pro diváky otevřena už od 15:00 a pro všechny bude připraven bohatý doprovodný program.

V areálu bude připraveno mnoho aktivit pro děti i dospělé a vše bude spojovat filmová tématika. Těšit se tak můžete na dětské dílničky, soutěže, výrobu placek nebo sprejování.

V 18:00 vystoupí chodci z chodimenalajne.cz, kteří ukáží svou odvahu při přechodu highline/midline, která bude natažená nad prostorem Letního kina. A určitě se dočkáme i nějakých triků, při kterých se zatají nejeden dech. Během celé akce vám bude hrát DJ DaRoot a skupina z DJ´s Vaygl.

První projekci, která začne hned po setmění, zahájí fireshow v pojetí žonglérů z Cirko Minimo. Diváci si tentokrát sami vyberou, jaký film na plátně chtějí vidět. Hlasovat mohou na internetové stránce http://www.filmjukebox.cz/kino/13/radnice, kde vybírají z pěti možných filmů různých žánrů.

Občerstvení v Letním kině již tradičně zajistí Kavárna Pokec, která vám nabídne laskominy všeho druhu.

Vstupné je na celou akci zdarma.

Filmové zážitky pod širým nebem

V příjemném prostředí lesoparku, který se nachází v centru města je možné i to, co jinde ne. Můžete přijít s dítětem v kočárku nebo se psím kamarádem, dát si ke sledování točené pivo nebo limonádu a užívat si kouzlo filmu pod hvězdným nebem. V Letním kině se hraje za každého počasí a moc rádi vám zde zapůjčí deštník nebo deku.

Pestrý program pro každého

O prázdninách se můžete těšit na několik filmových novinek jako například Mamma Mia: Here We Go Again nebo Mission: Impossible - Fallout. Na plátně se objeví také pokračování oblíbeného animáku Úžasňákovi 2 a také Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená.

 

Mapa

Další akce v okolí

Závody na Kamenici odstartují letoš…

20.04.2024 - 21.04.2024
Plavy

O víkendu 20. – 21. dubna startují na Tanvaldské Kamenici v podhůří Jizerských hor první letošní závody v raftingu. Na…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete