Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Letní kino v Poličce - Big Lebowski

31.08.2018 Polička

Kultovní klasika bratrů Coenových s Jeffem Bridgesem v hlavní roli.Jeff "Dude" Lebowski miluje bowling, koktejl zvaný Bílý medvěd, marihuanu a svůj koberec. Díky shodě jmen je ale považován za boháče, který se shodou neskutečných náhod stane obětí vydírání. Jeff musí se svými neschopnými kumpány předat výkupné za jeho rozmazlenou dceru. Vše by mohlo jít docela v klidu, kdyby se Jeffův…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Kultovní klasika bratrů Coenových s Jeffem Bridgesem v hlavní roli.Jeff "Dude" Lebowski miluje bowling, koktejl zvaný Bílý medvěd, marihuanu a svůj koberec. Díky shodě jmen je ale považován za boháče, který se shodou neskutečných náhod stane obětí vydírání. Jeff musí se svými neschopnými kumpány předat výkupné za jeho rozmazlenou dceru. Vše by mohlo jít docela v klidu, kdyby se Jeffův kámoš Walter nerozhodl shrábnout prachy na výkupné.

Akce se koná v rámci multižánrového festivalu Poličské kulturní léto, který do prázdninové Poličky přináší letní kina, divadla, besedy, koncerty, tvořivé dílny pro děti aj.

Kompletní srpnový program naleznete na webové stránce www.letopolicka.cz. Více se také dozvíte na facebookové stránce Poličské kulturní léto. Festival pořádá Centrum Bohuslava Martinů a Městská knihovna Polička ve spolupráci s MaTami z.s.

 

Mapa

Další akce v okolí

Svitavský vandr 2024 - Svitavy

22.06.2024 - 22.06.2024
Chata Rosnička

Přidejte se ke konání prvního ročníku turistické akce Svitavský vandr!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 18. duben

Dnes má svátek Valérie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete