Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hrad a zámek Staré Hrady

01.07.2017 - 31.08.2017 Staré Hrady

Hrad a zámek Staré Hrady. Začínáme už první víkend o prázdninách! Otevřeno je denně, i v pondělí. Každou sobotu, neděli a středu o letních prázdninách - RYTÍŘI NA HRADĚStředověk neskončil – trvá. Každou sobotu, neděli a středu o letních prázdninách v gotických zdech Starých Hradů zažijete STŘEDOVĚK. Pán hradu pro Vás pořádá VELKÉ RYTÍŘSKÉ TURNAJE. Navštivte dobový tábor starohradských rytířů a…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Hrad a zámek Staré Hrady, Staré Hrady, 507 23 Libáň
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Jičín
Obec
Staré Hrady

Fotogalerie k článku

Hrad a zámek Staré Hrady. Začínáme už první víkend o prázdninách!

Otevřeno je denně, i v pondělí.

Každou sobotu, neděli a středu o letních prázdninách - RYTÍŘI NA HRADĚ

Středověk neskončil – trvá. Každou sobotu, neděli a středu o letních prázdninách v gotických zdech Starých Hradů zažijete STŘEDOVĚK. Pán hradu pro Vás pořádá VELKÉ RYTÍŘSKÉ TURNAJE. Navštivte dobový tábor starohradských rytířů a nechte se unést krásou pravého středověku. Jedinečné rytířské souboje v netradičním podání. Čest a síla, trest a právo středověku, hudba, ohně, řemesla, tržiště a dobové pokrmy. S rytíři, zbrojnoši, čarodějnicemi, žebráky a různou další sebrankou poznáte mnohá tajemství a ochutnáte všemi smysly atmosféru dne na středověkém hradě L.P. 1362. Nevídané a neslýchané - soutěže, hry, zábava a překvapení pro děti i dospělé! Rytířské turnaje vždy od 12.00, 14.00 a 16.00 hod.

Každou sobotu, neděli a středu o letních prázdninách - POHÁDKOVÉ REJDIŠTĚ

Pohádkové bytosti ožívají na Starých Hradech každý den po celý rok a vtáhnou Vás do svých her a radovánek. K tomu všemu Vás každou sobotu, neděli a středu o letních prázdninách na velkém hradním nádvoří netrpělivě čekají veselé princezny a čarodějnice, popletení čerti a čarodějové, ale i čarocezny a čertenice. Zažijete s nimi SPOUSTU POHÁDKOVÉ ZÁBAVY, soutěží a her pro děti i dospělé – přijďte si hrát!

Každý den o prázdninách - DRACI NA HRADĚ

Neváhejte a vstupte do starohradského Dračího království. Navštivte dračí prohlídkové okruhy a poznejte přes padesát druhů draků a dráčků! Novinkou jsou vodovodní draci POTRUBÁCI! Nahlédněte do tajemství Obřích smaragdových draků v pohádkovém sklepení a seznamte se s VODOVODNÍ DRAKY POTRUBÁKY. Přijměte pozvání na audienci k Dračímu Králi Rozumbraďáku XVI. do Dračí královské komnaty a spolu s dvaatřicetimetrovým čarodrakem Mocjeďákem odhalte tajemství dračích lektvarů a elixírů. Na Hradní pohádové půdě přivítejte OBŘÍ RUBÍNOVÉ DRAKY RUBIJÁNY.

Na hradě a zámku se zabydleli draci skalní, ohniví, vodní, lesní, noční, bahenní, píseční, sněžní, zlatí, sklepní a spousta dalších draků, dráčků, dračích princezen a princů, rytířů a pohádkových bytostí ze Starohradských pohádek čaroděje Archibalda I. Ti všichni Vás se svolením dračího krále rádi uvítají ve svém království. Do pohádek čaroděje Archibalda I. každý den po celý rok.

Více na http://www.starehrady.cz/.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Hypnotizér v Jičíně | duben 2024

22.04.2024 - 22.04.2024
17. Listopadu 47; 506…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete