Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Letní scéna Harfa - Praha

10.07.2017 - 03.09.2017 Praha

OPĚT PLNO ZÁBAVY NA LETNÍ SCÉNĚ HARFA    LETNÍ SCÉNA HARFA VSTUPUJE JIŽ DO šesté SEZÓNY. PRO DIVÁKY JE PŘIPRAVENO celkem 37 PŘEDSTAVENÍ, KTERÁ SE ODEHRAJÍ V OBDOBÍ OD 10. ČERVENCE DO 3. ZÁŘÍ 2017. LETOŠNÍ ROČNÍK PŘEDSTAVÍ opět celou ŘADU OBLÍBENÝCH ČESKÝCH HERCŮ. NÁVŠTĚVNÍCI SE MOHOU TĚŠIT NAPŘÍKLAD NA JosEFA DVOŘÁKA, VERONIKU ŽILKOVOU, RUDOLFA HRUŠÍNSKÉHO, VERONIKU FREIMANOVOU, lINDU RYBOVOU,…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Galerie Harfa, Praha - Vysočany
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

OPĚT PLNO ZÁBAVY NA LETNÍ SCÉNĚ HARFA
    
LETNÍ SCÉNA HARFA VSTUPUJE JIŽ DO šesté SEZÓNY. PRO DIVÁKY JE PŘIPRAVENO celkem 37 PŘEDSTAVENÍ, KTERÁ SE ODEHRAJÍ V OBDOBÍ OD 10. ČERVENCE DO 3. ZÁŘÍ 2017. LETOŠNÍ ROČNÍK PŘEDSTAVÍ opět celou ŘADU OBLÍBENÝCH ČESKÝCH HERCŮ. NÁVŠTĚVNÍCI SE MOHOU TĚŠIT NAPŘÍKLAD NA JosEFA DVOŘÁKA, VERONIKU ŽILKOVOU, RUDOLFA HRUŠÍNSKÉHO, VERONIKU FREIMANOVOU, lINDU RYBOVOU, DAVIDA PRACHAŘE, HALINU PAWLOVSKOU, ZDEŇKA IZERA, MONIKU ABSOLONOVOU, LEOŠE NOHU, PETRA NÁROŽNÉHO, evu decastelo A DALŠÍ.

Kromě mnoha osvědčených představení, která v uplynulých ročnících trhaly divácké rekordy, se mohou návštěvníci těšit na premiéru nového nastudování brilantní komedie Donalda Churchilla Natěrač, s Leošem Nohou, Barborou Mottlovou a Evou Decastelo. Letos poprvé vystoupí na Letní scéně Harfa také Josef Dvořák. Představí se zde hned ve dvou úspěšných titulech. Prvním z nich je komedie S Pydlou v zádech, která má za sebou už stovku repríz, druhým pak vlastní adaptace muzikálu Divotvorný hrnec pod názvem Čochtan vypravuje. Vstupenky na všechna představení Letní scény Harfa lze zakoupit v předprodeji u pořadatele akce Kulturní portál.cz, dále pak v prodejních sítích TicketPortal, TicketArt, TicketPro a v Info stánku Galerie Harfa.

Na Letní scéně Harfa se můžete opět těšit na mnoho zábavy. Očekávanými novinkami letošního ročníku jsou francouzská komedie Jméno s Romanem Zachem a Lindou Rybovou v hlavní roli, představení Úča musí pryč či komedie Byt na inzerát a Příběh jednoho hradu. Kulturním zážitkem pak bezesporu bude vystoupení Rudolfa Hrušínského s Veronikou Freimanovou v romantické komedii Bosé nohy v Parku.  
Velký ohlas v minulosti sklidily hry s excelentním komikem Petrem Nárožným. Letos se s ním diváci mají možnost setkat nejen v situační komedii V Paříži bych tě nečekala, tatínku, ale také po boku Václava Vydry v komedii Víš přece, že neslyším, když teče voda nebo s Naďou Konvalinkovou ve hře S Tvojí dcerou ne!.

Stejně jako v minulých ročnících se na Letní scéně Harfa představí divácky oblíbená one-man show. Legendární inscenace Caveman se do nákupního centra vrací hned třikrát. Chybět nebudou ani další oblíbené tituly, které mají v programu Letní scény Harfa několikaletou tradici – kultovní představení Monology vagíny, one-man show Táta a talk show Haliny Pawlovské Manuál zralé ženy. Na střeše Galerie Harfa se představí také Zdeněk Izer se svou show Zdeněk Izer a autokolektiv. Milovníci stand-up comedy pak ocení vystoupení komiků z pořadu Na stojáka! Miloše Knora, Petra Vydru a Jakuba Žáčka s jejich speciálním hostem Veronikou Žilkovou.

Tvůrci Letní scény Harfa nezapomněli ani na nejmenší diváky. Jako rozloučení s prázdninami pro ně připravili pohádkový muzikál z dílny Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře Princové jsou na draka.
 
Letní scéna Harfa se nebojí ani nepříznivého počasí. V případě deště se totiž představení přesouvají do 200 m vzdáleného Divadla Gong. O přesunu se rozhoduje v den konání představení zhruba v 17 hodin (v případě pohádek v 15 hodin). Všechny potřebné informace budou zveřejněny na webových stránkách www.letniscenaharfa.cz.

Podrobný bohatý program

Vstupenky

 

Těšíme se na vás!

Další akce v okolí

Velikonoční pondělí ve Folklore gar…

29.03.2024 - 01.04.2024
Praha

Velikonoční pondělí ve Folklore garden bude ve znamení folkloru a speciálního velikonočního menu. Návštěvníci se mohou…

Chcete se správně hýbat a zbavit bo…

30.03.2024 - 30.03.2024
Praha

Jak mít pružné i silné tělo? Jak předcházet bolesti zad, případně jak se tyto problémy můžete pokusit napravit? Pomohou…

Velikonoční víkend v Mandarin Orien…

30.03.2024 - 31.03.2024
Praha

Velikonoce v hotelu Mandarin Oriental, Prague se letos ponesou v kreativním i duchu. Kromě tradičních velikonočních…

Zpověď démonického rockera, příběh …

04.04.2024 - 09.04.2024
Praha

Filmy věhlasných režisérů Wima Wenderse, Fernanda Trueby nebo Alice Rohrwacher, ale i objevné debuty nastupující…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete