Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Lipenský KOLO-toč

28.09.2016 Lipno nad Vltavou

Nenechte si ujít Nenechte si ujít 5. ročník akce Lipenský KOLO-toč, která se bude konat 28. září 2016. Akce je ideální pro všechny, kteří mají rádi jízdu na kole či in-line bruslích – malé i velké, rodiny s dětmi, aktivní i rekreační sportovce… prostě všechny, kteří si chtějí užít den a načerpat energii díky nádherným scenériím okolí lipenského jezera.Akce začne v 10 hodin v Lipně nad Vltavou v…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Nenechte si ujít Nenechte si ujít 5. ročník akce Lipenský KOLO-toč, která se bude konat 28. září 2016. Akce je ideální pro všechny, kteří mají rádi jízdu na kole či in-line bruslích – malé i velké, rodiny s dětmi, aktivní i rekreační sportovce… prostě všechny, kteří si chtějí užít den a načerpat energii díky nádherným scenériím okolí lipenského jezera.

Akce začne v 10 hodin v Lipně nad Vltavou v přístavu u budovy Kapitanátu. V té se nachází i půjčovna kol a bruslí, takže mohou přijet i ti, kteří nemají potřebné sportovní vybavení či ho jen nechtějí vozit s sebou. Pojede se po Jezerní cyklo- a in-line trase směrem na Frymburk, následně přívozem na Frýdavu a odtud přes Přední Výtoň zpět do Lipna nad Vltavou.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete