Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Malování kreslení, z.s. - Vacov

08.06.2017 - 11.06.2017 Vacov

LETNÍ MALÍŘSKÝ PLENÉR PRO DOSPĚLÉ - spojení malování, jógy, cvičení a přednášek v krásné příroděLetní výtvarná dílna - "malířský plenér" - nás zavede krok za krokem po cestě k realizaci Vámi vysněného obrazu. V rámci malířského plenéru se seznámíme se základními výtvarnými technikami (kresba tužkou, uhlem, rudkou, pastelem). Jednotlivé techniky podrobně probereme a na praktických…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

LETNÍ MALÍŘSKÝ PLENÉR PRO DOSPĚLÉ - spojení malování, jógy, cvičení a přednášek v krásné přírodě

Letní výtvarná dílna - "malířský plenér" - nás zavede krok za krokem po cestě k realizaci Vámi vysněného obrazu. V rámci malířského plenéru se seznámíme se základními výtvarnými technikami (kresba tužkou, uhlem, rudkou, pastelem). Jednotlivé techniky podrobně probereme a na praktických příkladech si ukážeme výhody jednotlivých materiálů, podkladů a postupů kresby. Postupně přejdeme přes lavírovanou kresbu a akvarel k malbě (olejovými nebo akrylovými barvami na plátno). Nevyhneme se ani složitějším úkolům jako napínání a příprava malířského  plátna, seznámíme se s termíny jako kompozice obrazu, perspektiva, prostor, teorie barev. Seznámíme se s podmalbami a lazurní malbou, vyzkoušíme si malbu ala prima.

Tématem bude krajina, cílem bude praktickými kroky dojít ke schopnosti zobrazit viděné, naučit se dívat. Malířský kurz bude probíhat přímo v plenéru, nebo v místním ateliéru (podle počasí a nálady). Kurz vedou zkušení lektoři - akademičtí malíři.

Mapa

Další akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete