Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Klub Roxy

02.02.2018 Praha

Nepolapitelná Maya Jane Coles plánuje okouzlit PrahuVelkou a dlouho očekávanou premiéru před českým publikem si odbude 2. února britsko-japonská producentka, djka, kurátorka a umělkyně Maya Jane Coles. Tajemná nejen vzhledem, ale i vystupováním, téměř nepolapitelná co se týče hraní, ale i žánrových škatulek, to je Maya Jane Coles. V únoru zažije Praha poprvé její spektakulární hudební…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Klub Roxy
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Nepolapitelná Maya Jane Coles plánuje okouzlit Prahu

Velkou a dlouho očekávanou premiéru před českým publikem si odbude 2. února britsko-japonská producentka, djka, kurátorka a umělkyně Maya Jane Coles. Tajemná nejen vzhledem, ale i vystupováním, téměř nepolapitelná co se týče hraní, ale i žánrových škatulek, to je Maya Jane Coles. V únoru zažije Praha poprvé její spektakulární hudební představení, elektroniku umně protkanou vlivy jazzu, punku i klasické hudby. Záhadná a hudebně nepředvídatelná, i taková bude Maya Jane Coles první únorový víkend v ROXY.

Prvních 24 hodin jsou vstupenky v prodeji s 10% slevou přes věrnostní program MY ROXY. 

Je málo opravdových umělců mezi současnými producenty a Maya je jednou z nich. Vše musí být podle ní a naprosto perfektní. Od prvního beatu, přes melodie, finální mix až po vizuální stránku, to všechno si londýnská rodačka řeší sama. Ať už pod svým jménem nebo jínými alter-egy jako Nocturnal Sunshine (bass/dubstep) nebo She Is Danger (společně s Lennou Cullen) okouzlila v posledních několika letech světovou elektronickou scénu. Proslýchá se, že vydává hudbu pod mnoha dalšími alter-egy, aby posluchači nepodléhali trendům a hodnotili podle kvality. V 15ti složila první hiphopový track, o rok později propadla dubu a brzy už její srdce patřilo house music a technu v klubech čtvrti East London.

V roce 2007 debutovala singlem Sick Panda, ale masivního světového průlomu dosáhla v roce 2013 prvním albem Danger na svém vlastním labelu I/AM/ME. Od tohoto roku patří její tracky do selekce nejuznávanějších djských osobností od Hawtina po Solomuna a Maya absolvuje velkolepou jízdu po hlavních stagích všech významných světových festivalů. Druhé a světově už velmi sledované dvojalbum Take Flight vyšlo v tomto roce a bez debat dostalo Mayu na úplný vrchol zájmu. Sama ovšem zůstává tajemná a nepředvídatelná a takovou ji očekáváme i v ROXY 2. února.

-EN-
Maya is somewhat of an enigma in today’s music world; on a typical Maya Jane Coles record, Maya will have written, produced, engineered, arranged, mixed and performed every element of the track incl. the artwork. The Japanese/British producer has been making waves since the release "Sick Panda” back in 2007. The label boss, festival curator, artist, musician and DJ specialises in sonic spectacles that cross genres and boundaries, employing melodious sounds ranging from punk to jazz, from classical to dub. 2nd February will be the day of Maya’s premiere gig in the Czech Republic, we advice to buy your tickets as soon as possible.

2. 2. 2018, open 23:00
Maya Jane Coles (UK) @ ROXY
Support: TBA
FB událost: https://www.facebook.com/events/371546593258912/

Předprodej: 455 czk + popl., NoD: 470 czk
Goout: https://goout.net/cs/listky/maya-jane-coles/bpsb/

Video:

Maya Jane Coles - Humming Bird www.youtube.com/watch?v=U9dCUB3SJws
Maya Jane Coles - Boiler Room Russia www.youtube.com/watch?v=DZuXhbpuRRY

 

Těšíme se na vás!

 

Další akce v okolí

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Butky Park otvírá: Festival plný zá…

20.04.2024 - 20.04.2024
Galerie Butovice

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na…

Galakoncert 03 – Film & Musical za …

20.04.2024 - 20.04.2024
Praha

Užijte si hity z Moulin Rouge, Jesus Christ Superstar, Hříšného tance, Jamese Bonda a mnoha dalších světových i českých…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete