Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Mělnický festival sportu

02.09.2017 Mělník

Nenechte si ujít Mělnický festival sportu.Hlavní myšlenkou Mělnického festivalu sportu nabídnout dětem a rodičům nejen aktivní strávení sobotního odpoledne, ale především možnost vyzkoušet si celou řadou sportovních odvětví na jednom místě prostřednictvím účasti více jak dvacítky sportovních klubů z našeho města. Loňský, druhý ročník festivalu si v mělnickém areálu Na Podolí užilo více jak sedm…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Nenechte si ujít Mělnický festival sportu.

Hlavní myšlenkou Mělnického festivalu sportu nabídnout dětem a rodičům nejen aktivní strávení sobotního odpoledne, ale především možnost vyzkoušet si celou řadou sportovních odvětví na jednom místě prostřednictvím účasti více jak dvacítky sportovních klubů z našeho města. Loňský, druhý ročník festivalu si v mělnickém areálu Na Podolí užilo více jak sedm stovek návštěvníků. Organizátoři věří, že třetí, který se uskuteční v sobotu 9. září od 13.00 hodin opět na hřištích vedle bazénu, jich přiláká ještě větší počet.

"Naproti loňskému ročníku se nám podařilo ve spolupráci s městem zajistit optimálnější termín, kdy děti jdou do školy a rodiče právě v této době zkoumají alternativy aktivního trávení jejich volného času. Věříme, že účastníci opět ocení možnost na jednom místě si vyzkoušet různá sportovní odvětví. Zástupci mělnických sportovních klubů jim v případě zájmu dítěte ochotně sdělí, kdy trénují, jaké jsou podmínky členství a případně i finanční nároky," upřesňuje jeden z hlavních organizátorů Stanislav Barda a dodává konkrétní příklad: Loni jeden z mladých účastníků poslal florbalový míček do všech terčů v brance a už údajně hraje za klub. Doufáme, že ten svůj sport si tady najde víc dětí. A to je hlavní myšlenka festivalu, kdy možnost se na něm prezentovat a realizovat jinou formu náboru vítají i mělnické kluby." Vyjma tradičních sportů, mezi něž se řadí především míčové, budou k vyzkoušení různé druhy sebeobrany, požární a jezdecký sport, letní biatlon, atletické disciplíny, orientační sport a další odvětví.

Mělnický festival sportu je součástí celostátního projektu Sportuj s námi, a proto bude opět v jeho rámci probíhat tradiční dvanáctiboj, ve kterém si účastníci mohou vyzkoušet svou sportovní všestrannost. Podle získaných bodů budou vyhodnoceni medailí a diplomem. V doprovodném programu nechybí zejména mezi dětmi oblíbené letecké "bombardování" sladkým nákladem, živá muzika do večerních hodin, tombola a další zajímavosti.

Takže nezapomeňte, druhou zářijovou sobotu od 13 hodin ve sportovním areálu FC Mělník Na Podolí.

Akce končí s odchodem posledního účastníka a vstupné je zdarma!

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Matýsek a jeho kamarádi 2024 - Měln…

07.04.2024 - 07.04.2024
Masarykův kulturní dům…

Pohádka

O Palečkovi 2024 - Mělník

21.04.2024 - 21.04.2024
Masarykův kulturní dům…

Pohádka

Zlouni 2024 - Mělník

28.04.2024 - 28.04.2024
Masarykův kulturní dům…

Film Mekuc

Panenky v Neratovicích 2024

26.04.2024 - 28.04.2024
Neratovice

Kdo by neměl rád panenky, skoro každá holčička a možná i leckterý chlapec si s nimi dovedli hrát celé dlouhé hodiny. A…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete