Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Město dětem - Rozloučení s prázdninami v Jindřichově Hradci

26.08.2017 Jindřichův Hradec

Město Jindřichův Hradec připravuje ve spolupráci s místními organizacemi, které se zaměřují na práci s dětmi, tradiční veselé rozloučení s prázdninami, tentokrát nazvané "Město dětem aneb cirkus v parku". Letos se uskuteční v jindřichohradeckém městského parku v sobotu 26. srpna. Nosný program letošního loučení s prázdninami vytvoří divadelní společnost Chůdadlo, která se představí návštěvníkům v…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Jindřichův Hradec městský park
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Jindřichův Hradec

Fotogalerie k článku

Město Jindřichův Hradec připravuje ve spolupráci s místními organizacemi, které se zaměřují na práci s dětmi, tradiční veselé rozloučení s prázdninami, tentokrát nazvané "Město dětem aneb cirkus v parku". Letos se uskuteční v jindřichohradeckém městského parku v sobotu 26. srpna. Nosný program letošního loučení s prázdninami vytvoří divadelní společnost Chůdadlo, která se představí návštěvníkům v průběhu celého odpoledne.

Program pro děti začne již v ranních hodinách dětskými rybářskými závody na řece Nežárce ve spodní části městského parku.

Vlastní zábavný program zahájí herci společnosti Chůdadlo ve 13 hodin v horní části parku, ve 13.30 hodin předvedou akrobatickou komediální show "Fangle", ve 14.30 hodin vzdušnou akrobacii "Návraty", v 15.30 hodin "Kejklířskou romanci" a od 16.30 hodin netradiční provedení Shakespearovy hry Romeo a Julie. Zájemci se budou moci zúčastnit školy žonglování, a to ve 14, 15 a v 16 hodin.

Kromě "cirkusových kousků" budou dětem tradičně k dispozici členové sportovních oddílů, organizací pracujících s dětmi a mládeží a dalších společenských a kulturních organizací. Tyto organizace představí svoji činnost a nabídku volnočasových aktivit, pro dětské návštěvníky i jejich rodiče připraví různé soutěže, disciplíny a hry. Děti si také budou moci nechat vytvořit malbu na obličej nebo efektní "tetování".

V rámci připraveného programu bude v kinosále Kulturního domu Střelnice promítáno pásmo filmů pro nejmenší s názvem Kropáček má angínu (13, 14.30 a 16 hodin).

Vstupné volné.

 

Tak přijďte i vy, těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 26. duben

Dnes má svátek Oto

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete