Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Modely Bmw - Galerie Vaňkovka Brno

09.10.2017 - 29.10.2017 Brno

Historické i současné modely BMW se představí v Galerii Vaňkovka Jeden z návštěvníků vyhraje motorkuVe dnech 9. až 29. října proběhne v Galerii Vaňkovka výstava automobilů a motocyklů značky BMW. Výstava "žijeme BMW" představí historii i současnost luxusní německé automobilky, která vloni oslavila sté výročí. K vidění bude vůz BMW Dixi, vyrobený už v roce 1928, nebo historické motocykly. Chybět…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Galerie Vaňkovka, Brno
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Brno-město
Obec
Brno

Fotogalerie k článku

Historické i současné modely BMW se představí v Galerii Vaňkovka
Jeden z návštěvníků vyhraje motorku

Ve dnech 9. až 29. října proběhne v Galerii Vaňkovka výstava automobilů a motocyklů značky BMW. Výstava "žijeme BMW" představí historii i současnost luxusní německé automobilky, která vloni oslavila sté výročí. K vidění bude vůz BMW Dixi, vyrobený už v roce 1928, nebo historické motocykly. Chybět nebudou ani nejnovější modely automobilů a motocyklů známé značky. Návštěvníci si mohou také zasoutěžit. Jeden z návštěvníků si dokonce odveze absolutní novinku motocykl BMW G 310 R, další pak vůz BMW na týden.

Světově proslulá automobilka, kterou charakterizuje typická přední maska vozu, ukáže v Brně nejzajímavější modely z historie i současnosti. Návštěvníci mohou vidět historický model BMW 319/1 z roku 1934, kterého se vyrobilo pouze 102 kusů, nebo vůz BMW 700, který se stal hvězdou amatérských závodů padesátých let. Rodinná firma Renocar - oficiální dealer vozů - představí přímo v obchodním centru více než tucet automobilů a 6 motocyklů značky BMW.
Ze současné generace přijede na výstavu BMW X1, BMW 5 touring nebo sportovní plug-in hybrid BMW i8. V jedné ze scenerií budou moci návštěvníci shlédnout evoluci sportovního BMW M3 doplněnou o prémiový vůz ze současné nabídky. Na své si přijdou i motocykloví příznivci. Právě motocykly začala německá automobilka vyrábět ještě před výrobou automobilů. V Galerii Vaňkovka budou k vidění motocykly nejen z předválečných a válečných let, ale také novinky letošní sezony.

Soutěž o motorku a další ceny
Prohlídkou vystavených modelů ale zábava v Galerii Vaňkovka, během tří říjnových týdnů, rozhodně neskončí. Po celou dobu trvání výstavy se návštěvníci mohou zapojit do soutěže o zajímavé ceny. V hlavní finálové soutěži se hraje o motorku BMW G 310 R, kterou výherce získá zdarma. Návštěvníci mohou také soutěžit o zapůjčení vozu BMW na týden nebo další ceny spojené se značkou. Princip hlavní soutěže bude jednoduchý: v co nejkratším čase přiřadit k deseti obrázkům vozů BMW jejich správný název. Soutěžící projdou základním kolem, ze kterého budou vybráni ti nejrychlejší, kteří postoupí do finále. To proběhne v pátek 27. října od 17 hodin.

Speciální program
V sobotu 19. října od 12 do 14 hodin se budou před Galerií Vaňkovka sjíždět majitelé vozů BMW M, kteří po úvodním programu před obchodním centrem vyrazí na společnou projížďku do centra Brna. Odtud pak zamíří zpět k obchodnímu centru.

Vstup na výstavu je zdarma.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

15. ročník Brno Art Week 2024

22.04.2024 - 28.04.2024
Galerie TIC

Brno Art Week je platformou, která každoročně organizuje jedinečný festival věnovaný výtvarnému umění. Brněnská muzea,…

Agadir: Na strunách naděje, Waldo R…

25.04.2024 - 25.04.2024
Kobližná 4

Vyjádření současného neklidného vztahu světa i člověka v něm. Existenciální lyrika zachytí všechny nuance duševního…

VIDA! After Dark| #52 | Radioactive…

25.04.2024 - 25.04.2024
VIDA! science centrum

Ionizující večer plný záření ve VIDA!

Studentská soutěž Plynař roku 2024 …

25.04.2024 - 25.04.2024
BVV - Brněnské…

Ve čtvrtek 25. dubna od 11 hodin odstartuje na brněnském výstavišti finále středoškolské soutěže Plynař roku 2024.…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete