Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Klub Roxy

23.10.2017 Praha

Britští Goldfrapp přijedou popřát ROXY k 25. narozeninám BE2525. narozeniny klubu ROXY BE25 budou tento rok ještě výraznější než jste byli z minulých let zvyklí - 10 dní plných koncertů, parties, divadel a performance v prostorách ROXY a NoD. Prvním headlinerem říjnové oslavy je legendární londýnské elektronické duo a hudební chameleóni Goldfrapp. V roce 2017 vydali Goldfrapp očekávané sedmé…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Klub Roxy
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Britští Goldfrapp přijedou popřát ROXY k 25. narozeninám BE25

25. narozeniny klubu ROXY BE25 budou tento rok ještě výraznější než jste byli z minulých let zvyklí - 10 dní plných koncertů, parties, divadel a performance v prostorách ROXY a NoD. Prvním headlinerem říjnové oslavy je legendární londýnské elektronické duo a hudební chameleóni Goldfrapp. V roce 2017 vydali Goldfrapp očekávané sedmé album Silver Eye. 23. října nás, jak u nich bývá zvykem, vezmou na emotivní cestu, která ovšem není pro každého. Bude se snít, bude se i tančit.

 

Předprodej začíná ve středu 21. června v 10:00 přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin, od čtvrtka i v ostatních předprodejích.

 

Málokterá britská kapela prozkoumala na svých albech tak širokou paletu pocitů a hudebních stylů jako právě Goldfrapp. Londýnské duo Alison Goldfrapp a Will Gregory má letos za sebou vydání už sedmé studiové desky a je o nich všeobecně známo, že neradi zůstávají na místě. V průběhu času se posunuli od glam rocku (album Black Cherry) přes osmdesátkový synth-pop (Head First) k downtempu (Seventh Tree) a zpět k tanečnímu elektronickému zvuku (Tales Of Us). Obecně se na Goldfrapp pohlíží jako jednu z kultovních britských elektronický kapel, jež dokazuje i více nominací na prestižní Mercury Prize a Grammy Awards.

 

Nové album Silver Eye se drží toho, co jde Goldfrapp nejlépe. Taneční nálady stěžejního singlu Anymore střídají i snové skladby jako Zodiack Black nebo závěrečná epická kompozice Ocean. Oba dva často popisují svou hudbu jako "výpravný vizuální zážitek”, který má vyvolávat v posluchačích odvážné představy a stejným přístupem vznikalo i letošní album. Silver Eye získalo řadu skvělých recenzí nejen v Británii, ale i v ČR např. Musicserver.

 

V současnosti jedou Goldfrapp k nové desce světové turné a česká zastávka bude právě v rámci 25. narozenin klubu ROXY v pondělí 23. Října.

 

EN
25th anniversary of ROXY will be even bigger and stronger than any of the previous anniversary festivals held at ROXY and NoD. Be ready for 10 days of live shows, parties, performances, exhibitions and theatre. On of the first headliners of the anniversary will be British famous synthpop and electronic live duo Goldfrapp. The show will be a part of the tour promoting the new album Silver Eye that has collected several positive reviews so far. Let’s dream and let’s dance, Goldfrapp will bring their acclaimed dreamy live show to Prague.

 

23. 10. 2017, open 19:00
BE25: Goldfrapp (UK)
Support: TBA

Vstupenky/Tickets:

520 czk + popl./fee;
GoOut: https://goout.net/cs/listky/be25-goldfrapp/afhb/
Ticketpro: http://www.ticketpro.cz/hudba/kluby/2147124-be-25-goldfrapp.html

 

Video:
Anymore: www.youtube.com/watch?v=2euqyXXjmAo
Ooh La LA: www.youtube.com/watch?v=uco-2V4ytYQ
www.roxy.cz

 

Těšíme se na vás!

Další akce v okolí

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Barokní podvečery - Il Pianto Amoro…

18.04.2024 - 18.04.2024
Císařský sál

Árie z oratorií A. Caldary a A. Stradelly & kantáta L᾿Orfeo A. Scarlattiho

Sklářský workshop Suvenýr s Michael…

18.04.2024 - 18.04.2024
Pragovka Gallery

Pragovka Gallery vás 18. dubna od 18 hodin zve na doprovodný program k aktuální výstavě Michaely Spružinové Pohlednice…

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 18. duben

Dnes má svátek Valérie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete