Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pohádková říše Fábula

28.08.2016 Kamenice nad Lipou

Velká narozeninová akce pro děti slavnostně ukončí pohádkovou sezonu 2016!Hledáte tip na výlet na poslední prázdninovou neděli? Pohádkové bytosti si pro vás dnes připravili opravdu velkolepou oslavu. Děti se mohou těšit na bohatý doprovodný program, soutěže a samozřejmě obří narozeninový dort. Dospělí zase na velkou grilovačku za doprovodu příjemné muziky. A všichni budeme netrpělivě očekávat…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kamenice nad Lipou
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Pelhřimov
Obec
Kamenice nad Lipou

Fotogalerie k článku

Velká narozeninová akce pro děti slavnostně ukončí pohádkovou sezonu 2016!

Hledáte tip na výlet na poslední prázdninovou neděli? Pohádkové bytosti si pro vás dnes připravili opravdu velkolepou oslavu. Děti se mohou těšit na bohatý doprovodný program, soutěže a samozřejmě obří narozeninový dort. Dospělí zase na velkou grilovačku za doprovodu příjemné muziky. A všichni budeme netrpělivě očekávat slavnostní vyhlášení nejoblíbenější pohádkové bytosti prázdninové sezony 2016 .

Tento den je velmi očekávaný hlavně u našich pohádkových bytostí. Po celé léto totiž probíhá v Pohádkové říši soutěž o nejoblíbenější pohádkovou bytost. A právě dnes to celé prázdninové snažení slavnostně vrcholí. Takže jestli řešíte, kam na výlet tento víkend, vězte, že dnes to bude u Fábuly opravdu "veliké".

Poté, co si užijete celodenní rodinný program v pohádkovém slepení, dílnách, hlavolamech, bludišti,…a shlédnete dopolední "narozeninovou pohádku" a odpolední divadelní příběh" jak pejsek s kočičkou vařili dort", přijde na řadu slavnostní vyhlášení. Ale nemyslete si, že dnešní kulturní akce přinese ocenění jen našim pohádkovým postavičkám. I z řad návštěvníků, kteří celé léto hlasovali, vylosujeme 3 šťastlivce, na které čekají velké dárkové koše plné Fábulových dobrot, dárkových poukázek do Pohádkové říše a dalších překvapení.

 

No a co by to bylo za narozeniny bez hromady dobrého jídla. Po celý den proto budeme hrát na kytaru a zpívat a při tom hodovat. Dospělí si nacpou bříško spoustou grilovaných dobrot a děti zase potěšíme slaďoučkým obřím narozeninovým dortem.

Jestli tedy nevíte, kam o víkendu s dětmi, zvolte celodenní výlet do Pohádkové říše Fábula a nezapomeňte, že kulturní akce se koná za každého počasí. V horku vás schováme v pohádkovém sklepení, v dešti vás čeká zábava pro děti i dospělé uvnitř pod střechou a za příjemného počasí  se můžete těšit na spoustu aktivit pod širým nebem.

Mapa

Další akce v okolí

Pobytový rybářský tábor u rybníka B…

17.08.2024 - 24.08.2024
LDT Žirovnice okr.…

Hledáte pro své děti zajímavý program na léto?

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete