Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Nebespánem bude znít francouzský šanson!

01.10.2016 Kašperské Hory

Nebespánem bude znít francouzský šanson!Sobota 1. října 2016 se v Nebespánu v Kašperských Horách ponese ve francouzském duchu. Nejen, že ochutnáte typická francouzská jídla a rafinované dezerty, ale velkým zážitkem pro všechny milovníky francouzské kultury rozhodně bude vystoupení výborné šansoniérky Evy Kriz a neuvěřitelného pianisty Milana Dvořáka v hudebním pásmu Zlatá éra francouzského…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Nebespánem bude znít francouzský šanson!

Sobota 1. října 2016 se v Nebespánu v Kašperských Horách ponese ve francouzském duchu. Nejen, že ochutnáte typická francouzská jídla a rafinované dezerty, ale velkým zážitkem pro všechny milovníky francouzské kultury rozhodně bude vystoupení výborné šansoniérky Evy Kriz a neuvěřitelného pianisty Milana Dvořáka v hudebním pásmu Zlatá éra francouzského šansonu.

Celý hudební večer, nazvaný Pod střechami Paříže, je inspirován obdobím, kdy jazz okořenil francouzský šanson nakažlivým rytmem, přidal něco synkop, špetku radosti ze života – a tak vznikla nádherná výbušná směs, ke které jako první přiložil hořící zápalku francouzský zpěvák Charles Trénet a po něm i největší osobnosti francouzské kulturní scény a francouzského šansonu, jakými byli Montand, Gréco, Piaf nebo Bécaud. Zážitek z krásných písní jistě podtrhne i prostředí Nebespánu, které je inspirováno právě francouzskými kavárnami. Paní Eva Kriz s Milanem Dvořákem vystupují pro velký úspěch v Nebespánu již potřetí. Přijďte si užít atmosféru jako v pravé pařížské kavárně, vstupné činí 150 Kč, zdarma je ochutnávka typických francouzských jednohubek zvaných amuse bouche.

Nebespán v Kašperských Horách je útulná kavárna a bistro, kde ochutnáte francouzské i typické šumavské speciality, poctivé domácí zákusky a skvělou kávu, i první boutique hotel na Šumavě. Můžete se tady ubytovat v romantických pokojích s výhledem na hrad Kašperk či v komfortních apartmánech. Snídani si vychutnáte v kavárně nebo na venkovní terase. O gastrozážitky se zde postará i gurmánský obchůdek, kde na vás s pravidelnými obměnami čeká vždy jeden nový vyzkoušený recept ze surovin z okolních farem.

 

Adresa: Nebespán café & apartments, Náměstí 7, 341 92 Kašperské Hory

Více informací nawww.nebespan.cz

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete