Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Nedělní bleší a farmářské trhy v Málkově u Chomutova

03.08.2014 - 24.08.2014 Málkov

Dovolujeme si Vás pozvat na bleší a farmářské trhy pořádané už od roku 2011 každou neděli.  Akce se koná od 5 do 14 hod.Trhy se nachází hned v sousedství silnice 13/E442, což je jedna z nejvyužívanějších tepen Ústeckého kraje, trhy jsou zní krásně viditelné, takže jistě neminete.  Vstupné pro návštěvníky za hubičku, parkovné je zdarma na přilehlých parkovacích místech. Volné parkovací místo Vám…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Dovolujeme si Vás pozvat na bleší a farmářské trhy pořádané už od roku 2011 každou neděli.  Akce se koná od 5 do 14 hod.

Trhy se nachází hned v sousedství silnice 13/E442, což je jedna z nejvyužívanějších tepen Ústeckého kraje, trhy jsou zní krásně viditelné, takže jistě neminete. 

 Vstupné pro návštěvníky za hubičku, parkovné je zdarma na přilehlých parkovacích místech. Volné parkovací místo Vám jako každou neděli, doporučí služba na parkovišti, aby Vaše návštěva byla co nejpohodlnější a bez starostí.

Rozmanitost zboží je převeliká. Seženete naprosto vše, co potřebujete. Sběratel něco do sbírky. Motoristé náhradní díly. Něco na sebe, nošené i nenošené, malé, velké, zimní, letní. Něco pro své miláčky a mazlíčky, nebo nějakého kamaráda pro ně. Potraviny, zeleninu, ovoce. Domácí potřeby. Náhradní díly na svůj telefon, příslušenství k nim. Staré knihy. Historické předměty, starožitnosti. Také nábytek, bytové doplňky, drogerii. I různé tretky, které je lidem líto vyhodit. Nezapomeňte smlouvat! A když už si nic nekoupíte, odnesete si alespoň zážitek.

To, že tu najdete i stánky s jídlem a rychlým občerstvením je samozřejmé. Nabídka je pestrá jistě si vyberou jak dospělí, tak děti. 

Těšíme se na Vás každou neděli....

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 26. duben

Dnes má svátek Oto

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete