Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Největší výstava železničních modelů a kolejišť v provozu

25.05.2018 - 27.05.2018 Pečky

Výstava železničních modelů, workshopy pro návštěvníky, program pro děti i dospělé po celém městě, jízdy historických vlaků,...Sdružení železničních modelářů ve středočeských Pečkách pořádá každoroční výstavu železničních modelů a modelových kolejišť v provozu. Své brány otevírají veřejnosti o víkendu 25. - 27. května 2018 v místním modelářském klubu a přilehlých historických továrních halách,…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Výstava železničních modelů, workshopy pro návštěvníky, program pro děti i dospělé po celém městě, jízdy historických vlaků,...Sdružení železničních modelářů ve středočeských Pečkách pořádá každoroční výstavu železničních modelů a modelových kolejišť v provozu.

Své brány otevírají veřejnosti o víkendu 25. - 27. května 2018 v místním modelářském klubu a přilehlých historických továrních halách, kde představí železniční modely a modelová kolejiště všech velikostí, od nejmenších modelů rozchodu kolejí 3mm, až po zahradní železnici.

Místní železniční modeláři slibují stovky modelů a desítky kolejišť v provozu!

Na výstavě bude modely možné nejen obdivovat, ale i je zakoupit nebo si je postavit na některém z připravovaných workshopů pro malé i velké návštěvníky. Své zastoupení a novinky v železničním modelářství představí přední čeští i zahraniční výrobci modelové železnice i spřátelené železniční modelářské kluby z celé České republiky a Slovenska.

Na místní lokálkové trati Pečky – Bošice budou k příležitosti této výstavy jezdit historické vlaky.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete