Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Noc reklamožroutů - Klub Fléda - Brno

08.03.2018 Brno

Pětihodinová přehlídka nejlepších reklam z celého světaPLAYSTATION NOC REKLAMOŽROUTŮ 2018zahájila předprodej vstupenek.Nejzábavnější světová reklamní show PLAYSTATION NOC REKLAMOŽROUTŮ proběhne v pražském kině Lucerna v pátek 2. března 2018 od 19.00 hodin. Následovat ji bude ve čtvrtek 8. března 2018 show v brněnském klubu Fléda. Vstupenky na obě akce jsou k dispozici v předprodejích Ticketpro,…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kino - Klub Fléda, Štefánikova 24
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Brno-město
Obec
Brno

Pětihodinová přehlídka nejlepších reklam z celého světa
PLAYSTATION NOC REKLAMOŽROUTŮ 2018
zahájila předprodej vstupenek.

Nejzábavnější světová reklamní show PLAYSTATION NOC REKLAMOŽROUTŮ proběhne v pražském kině Lucerna v pátek 2. března 2018 od 19.00 hodin. Následovat ji bude ve čtvrtek 8. března 2018 show v brněnském klubu Fléda. Vstupenky na obě akce jsou k dispozici v předprodejích Ticketpro, Ticketportal a SMS ticket.

Téměř 300 spotů z 50 zemí světa v bloku trvajícím přes 5 hodin. Také letos Reklamožrouti letos servírují reklamy chytré i hloupé, inteligentní a nudné, exotické nebo lokální. Diváci si tak mohou vychutnat přehlídku toho nejlepšího, co svět reklamy za poslední léta vytvořil.

,,Dramaturgové přehlídky si dávají záležet na tom, aby se do výběru dostaly zábavné kousky i vážnější snímky. Zajímavé jsou také rozdíly mezi velkorozpočtovými reklamami a videi, u kterých dokázali tvůrci vytěžit hodně efektu z malého rozpočtu,” vysvětluje pořadatel David Horáček.

Letošní PlayStation Noc Reklamožroutů ukazuje, jak do propagace přirozeně vstupují i prvky typické pro každou kulturu určité země. Nejlepším příkladem je třeba pákistánská reklama na čaj, která je natočena v bollywoodské stylu. Značka Nokia vtipně využívá aktuální trend selfie fotografií, Mercedez Benz zase natočil sexy reklamu o vztahu aut. Pětihodinové pásmo reklam bude rozděleno do 4 bloků.

V přestávkách diváky čeká atraktivní doprovodný program. Kromě soutěží bude diváky bavit DJ, hrací konzole PlayStation, prezentace virtuální reality a nového herního formátu PlayLink, fotobudka Fotonaut, dámy se mohou nechat nalíčit luxusní dekorativní kosmetikou.
______________________________________________________________________________
NOC REKLAMOŽROUTŮ je unikátní přehlídka nejlepších reklam z celého světa. Mimo festivalu v Cannes jde o největší událost ve světě reklamy, která se koná už přes 30 let a v současnosti je k vidění ve více než 40 zemích světa.

Historie show
The Night of the Ad Eaters (Noc reklamožroutů) je světová reklamní show s dlouholetou tradicí. Poprvé se uskutečnila v roce 1981, pořadatelem byl Jean-Marie Boursicot a ihned slavila úspěch. Každý rok tato show probíhá ve více než 150 městech celého světa, a jednou z jejích tradičních zastávek jsou také Praha a Brno. Kromě nepřeberného množství reklam přináší show i zajímavé svědectví o naší době. Poselství je natolik jasné a srozumitelné, že překonává jazykové a kulturní rozdíly.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Noční běh pro Světlušku pokračuje v…

04.04.2024 - 04.04.2024
Špilberk

Již třetí letošní Noční běh pro Světlušku hostí jihomoravská metropole Brno. Ve čtvrtek 4. dubna opět ve 21 hod.…

15. ročník Brno Art Week 2024

22.04.2024 - 28.04.2024
Galerie TIC

Brno Art Week je platformou, která každoročně organizuje jedinečný festival věnovaný výtvarnému umění. Brněnská muzea,…

Expediční kamera 2024 - Brno

24.04.2024 - 24.04.2024
Brno

Expediční kamera míří do Brna! Největší cestovatelská a outdoorová akce a nejlepší filmy sezóny z celého světa s…

PONOŘ SE aneb oslava 3. narozenin d…

04.05.2024 - 04.05.2024
areál Nové Zbrojovky…

Dvě představení a workshopy. Určeno pro děti od 6 let a jejich rodiče. Kde: Industra a její okolí (Lazaretní 925/9,…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete