Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Noční prohlídka Strašidelného zámku Draxmoor v Dolní Rožínce

18.07.2015 - 15.08.2015 Dolní Rožínka

Upíry, kostlivce s motorovou pilou, malé mrtvolné holčičky i děsivou čarodějnici můžete potkat v sobotu 18. července na unikátní Noční prohlídce Strašidelného zámku Draxmoor v Dolní Rožínce. Tento zábavní areál pro děti se strašidelnou tématikou se po setmění stane poprvé v tomto roce pravým rájem pro skutečné příšery.V sobotu 18. července proběhne ve Strašidelném zámku Draxmoor Noční strašidelná…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Strašidelný zámek DraXmoor Dolní Rožínka
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Žďár nad Sázavou
Obec
Dolní Rožínka

Fotogalerie k článku

Upíry, kostlivce s motorovou pilou, malé mrtvolné holčičky i děsivou čarodějnici můžete potkat v sobotu 18. července na unikátní Noční prohlídce Strašidelného zámku Draxmoor v Dolní Rožínce. Tento zábavní areál pro děti se strašidelnou tématikou se po setmění stane poprvé v tomto roce pravým rájem pro skutečné příšery.

V sobotu 18. července proběhne ve Strašidelném zámku Draxmoor Noční strašidelná prohlídka. Jedná se unikátní o prohlídku, která se odehrává pouze dvakrát do roka, a to vždy v půlce července a srpna. Představte si, jak pomalu procházíte strašidelným zámkem, obezřetně pozorujete hroby, z kterých na Vás co chvíli vyskočí zombie. V rohu sedí malá holčička s mrtvolně bílým obličejem, znenadání začne děsivě pištět. Utíkáte temnými chodbami zámku a najednou, zrovna když běžíte kolem Draculovy hostiny, se jeden upír vzpřímí a zakousne se do krku slečně po Vaší levici. S hrůzou doběhnete ke strašidelnému výtahu, a i když víte, že tam to nebude o moc lepší, vychutnáváte si chviličku klidu. Ta však netrvá dlouho. Z tmavého schodiště se k Vám pomalu blíží bělovlasá žena s uhrančivým pohledem a výtah stále nejede….  Kdo noční prohlídku nestihne, má ještě jednu příležitost a to 15. srpna.

První strašidelná noc v tomto roce začíná ve 22 hodin a bude trvat do půlnoci. Zveme všechny, kdo se rádi bojí. Návštěvníci též mohou ochutnat strašidelné speciality jako je dračí krev.

Vstupné

na tuto speciální akci je jednotné pro všechny 150 Kč. Strašidelná noční prohlídka je určená osobám starší 18-ti let, ale s písemným souhlasem rodičů se mohou zúčastnit i osoby mladší 18-ti let.

 

Těšíme se na vaši návštěvu.

Mapa

Další akce v okolí

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete