Statistika našeho portálu

  • 102 230 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

O štít města Chebu 2015 - Cheb

19.03.2015 - 21.03.2015 Cheb

Dovolujeme si co nejsrdečněji pozvat všechny vyznavače a příznivce sportu k návštěvě jednoho z nejstarších turnajů konaných pravidelně na území naší republiky, kterým je mezinárodní turnaj v házené žen, nazvaný "O štít města Chebu". Během třídenního programu se ve vzájemných zápasech utkají zástupkyně čtyř týmů, mezi kterými nikdy nechybí házenkářky České republiky.Co na akci uvidíteV historickém…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
hala Lokomotivy Cheb
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Cheb

Fotogalerie k článku

Dovolujeme si co nejsrdečněji pozvat všechny vyznavače a příznivce sportu k návštěvě jednoho z nejstarších turnajů konaných pravidelně na území naší republiky, kterým je mezinárodní turnaj v házené žen, nazvaný "O štít města Chebu". Během třídenního programu se ve vzájemných zápasech utkají zástupkyně čtyř týmů, mezi kterými nikdy nechybí házenkářky České republiky.

Co na akci uvidíte

V historickém městě Chebu se každoročně setkávají přední evropské týmy házenkářek, které v rámci jedné skupiny odehrají tři utkání se všemi zbývajícím soupeřkami. O konečném pořadí v turnaji rozhoduje počet bodů, případně výsledek vzájemného zápasu. V hale Lokomotivy Cheb se tento turnaj koná již od roku 1974, kdy se jej kromě dvou československých výběrů zúčastnily i týmy Maďarska a Bulharska. K nejúspěšnějším účastníkům této oblíbené sportovní akce patří házenkářky Německa, České republiky, Rumunska, Ukrajiny či Jugoslávie. Pozitivní zprávou pro organizátory turnaje je skutečnost, že jej tradičně podporuje měst Cheb, jehož vrcholní představitelé přijímají účastníky při slavnostním aktu v prostorách radnice.

O štít města Cheb 2015

Herní plán

 

Těšíme se na vás!

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 23. duben

Dnes má svátek Vojtěch

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete