Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

ODKYSELENÍ S ŽIVOU STRAVOU, JÓGOU A MEDITACÍ

07.05.2015 - 10.05.2015 Jetřichovice

Prodloužený víkend Odkyselení organismu (pomocí raw food, cvičení, dýchání a meditace) s lektory Wlastou Hlinkovou a Vítězslavem Králem  Chcete se cítit zdravější, vitálnější, výkonnější, vyrovnanější? Chcete udělat něco pro svou tělesnou i duševní harmonii, získat inspiraci a energii, okysličit a pročistit svůj organismus?Strávíte 3 dny v krásné přírodě národního parku Českosaské Švýcarsko,…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Prodloužený víkend Odkyselení organismu (pomocí raw food, cvičení, dýchání a meditace) s lektory Wlastou Hlinkovou a Vítězslavem Králem  

Chcete se cítit zdravější, vitálnější, výkonnější, vyrovnanější? Chcete udělat něco pro svou tělesnou i duševní harmonii, získat inspiraci a energii, okysličit a pročistit svůj organismus?

Strávíte 3 dny v krásné přírodě národního parku Českosaské Švýcarsko, naučíte se připravovat si raw food přesně sobě na míru, sbírat a používat divoké rostliny. Řekneme si o detoxikačních metodách a některé jednoduché si i vyzkoušíme. Budeme cvičit jógu a pranajámu, povíme si o důležitosti správného dýchání, vyladíme se na přírodu a vnitřní mír, vyzkoušíme si meditaci se stromy.

Seminář je postaven na individuálním přístupu ke každému účastníku. Maximální počet účastníků je omezen na 16 osob. Vyzkoušíte si 3 dny na 100% syrové rostlinné stravě. Budete si moci ihned změřit účinek prováděných praktik na odkyselení organismu. Seminář je určen pro účastníky všech věkových kategorií, bez ohledu na fyzickou zdatnost.

Kořenová příčina většiny, ať už lehkých, nebo i velmi závažných zdravotních potíží spočívá v narušení acidobazické rovnováhy organismu, důsledku to nepřirozené stravy a způsobu života. Na semináři získáte pod vedením zkušených lektorů účinné a každému dostupné nástroje pro nastolení a udržení acidobazické rovnováhy v každodenním běžném životě.

Wlasta Hlinková

Tvůrce receptur a product manager české společnosti společnosti Lifefood. Dlouholetý propagátor živé stravy a nadšený průzkumník možností využití divoce rostoucích lokálních rostlin. Přední český odborník na raw food, který na sobě testuje účinky živé stravy již více než 10 let.

Více o lektorovi http://www.lifefood.cz/clanek/items/wlasta-odolnost-vuci-manipualci-strachem.html

Vítězslav Král

Zkušený cvičitel jógy a meditující sportovec, který rozumí řeči stromů.

Cena:

Cena kurzu včetně stravy - 2 900 Kcˇ cˇlenove´ Klubu Akadamie Sobeˇstacˇnosti, 3 000 verˇejnost

RAW strava v biokvaliteˇ 3 dny  čtvrtek večeře - neděle oběd společná příprava jídel. 

Ubytova´ni´ 3 dny:  360 Kcˇ ve společné místnosti a vlastním spaca´ku / 810 Kcˇ postel ve 2-4 lůžkovém pokoji (do poznámky napište jestli chcete spát na pokoji a nebo ve společné místnosti). Počet míst na pokojích omezen. Přednost mají dříve registrovaní. 

Za´loha: 1.000 Kcˇ

Pro rezervaci místa je nutné zaplatit zálohu 1.000 Kč nejpozději do 20. dubna 2015

Místo

Chistiánův dvůr je nově zrekonstruovananá 200 let stará usedlost, která se nachází na 16 hektarovém pozemku v malebné obci Jetřichovicice, která leží uprostřed Národního parku České Švýcarsko a je vyhledávaným turistickým místem.

Více informací a registarce zde: http://www.akademiesobestacnosti.cz/program/odkyseleni-s-zivou-stravou-jogou-a-meditaci

Mapa

Další akce v okolí

Den v růžovém Děčín 2024 - Děčín

15.06.2024 - 15.06.2024
Děčín

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice.

Královský košt Děčín 2024

17.08.2024 - 17.08.2024
Na pěší zóně pod…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 25. duben

Dnes má svátek Marek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete