Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Open air festival divadla bratří Formanů Arena Praha

14.06.2018 - 24.06.2018 Praha

Letošní Open air festival bude desetidenní a nabídne i tvorbu mimo produkci Divadla Bratří Formanů.Petr Forman však přímo pro festival soubory a představení vybíral. Představí se třeba švýcarský provazochodec David Dimitri s představením L’Homme Cirque či francouzský umělec Boris Gibé se svou novinkou L’Absolu.Zážitkem pro diváky bude také spolupráce festivalu s vyhlášenou cirkusovou školou FLIC…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Smíchovská náplavka, Praha 5
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Letošní Open air festival bude desetidenní a nabídne i tvorbu mimo produkci Divadla Bratří Formanů.


Petr Forman však přímo pro festival soubory a představení vybíral. Představí se třeba švýcarský provazochodec David Dimitri s představením L’Homme Cirque či francouzský umělec Boris Gibé se svou novinkou L’Absolu.

Zážitkem pro diváky bude také spolupráce festivalu s vyhlášenou cirkusovou školou FLIC z Turína, jejíž 24 studentů v Praze připraví své absolventské představení pod dohledem světoznámého lektora nového cirkusu Roberta Magra "ušité" doslova na míru prostor divadelní lodi TAJEMSTVÍ. Soubory se v Praze objeví vůbec poprvé!

Užijte si od 14. do 24. června festivalovou atmosféru v prostoru Smíchovské náplavky u železničního mostu. Na místě, kde dříve stávala oblíbená Arena Pavla Švandy sloužící téměř 70 let jako divadlo a jako místo k setkávání.

Přijďte za nezapomenutelnými kulturními zážitky a stejně jako loni s sebou vezměte celou rodinu, ale klidně i psy a kočky a tygry a slony, jestli máte.

Pro všechny návštěvníky je připraven program v podobě dílen, představení a průběžných výstupů účinkujících v prostoru areálu. V loňském roce festival navštívilo více než šest tisíc diváků a všechna představení byla beznadějně vyprodaná.

Festival ARENA se soustředí na propojování světů a jednotlivých projektů. S tím souvisí i koncepce oživení veřejného prostoru Smíchovské náplavky u železničního mostu. Oživení místa je pro nás stejně důležité jako program. Přejeme si vytvořit prostor, kde si návštěvníci mohou odpočinout, vychutnat začátek léta a spočinout v náručí přírody, snů a smělých i odvážných výprav do světa lidské fantazie. (Petr Forman)

Neváhejte a přijďte zažít festivalové městečko s nezapomenutelnou atmosférou na Smíchovské náplavce. Vstup do areálu je po celou dobu konání festivalu zdarma.

Další akce v okolí

Velikonoční pondělí ve Folklore gar…

29.03.2024 - 01.04.2024
Praha

Velikonoční pondělí ve Folklore garden bude ve znamení folkloru a speciálního velikonočního menu. Návštěvníci se mohou…

Chcete se správně hýbat a zbavit bo…

30.03.2024 - 30.03.2024
Praha

Jak mít pružné i silné tělo? Jak předcházet bolesti zad, případně jak se tyto problémy můžete pokusit napravit? Pomohou…

Velikonoční víkend v Mandarin Orien…

30.03.2024 - 31.03.2024
Praha

Velikonoce v hotelu Mandarin Oriental, Prague se letos ponesou v kreativním i duchu. Kromě tradičních velikonočních…

Zpověď démonického rockera, příběh …

04.04.2024 - 09.04.2024
Praha

Filmy věhlasných režisérů Wima Wenderse, Fernanda Trueby nebo Alice Rohrwacher, ale i objevné debuty nastupující…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete