Statistika našeho portálu

  • 102 230 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Oslavy města Strakonice

25.08.2017 - 27.08.2017 Strakonice

Při slavnostním otevření nového Městského informačního centra na strakonickém hradě byl návštěvníkům představen program slavností 650 let města.Bohatý třídenní program nabízí například: v sobotu na scéně u pivovaru vystoupí nekorunovaný král české dechovky Josef Zíma, v neděli je připraven koncert skupiny O5 a Radeček či Adama Mišíka a chybět nebude ani Symfonický orchestr hl. m. Prahy, který v…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Při slavnostním otevření nového Městského informačního centra na strakonickém hradě byl návštěvníkům představen program slavností 650 let města.

Bohatý třídenní program nabízí například: v sobotu na scéně u pivovaru vystoupí nekorunovaný král české dechovky Josef Zíma, v neděli je připraven koncert skupiny O5 a Radeček či Adama Mišíka a chybět nebude ani Symfonický orchestr hl. m. Prahy, který v letním kině přehraje Mou vlast od Bedřicha Smetany. Historické prostředí strakonického hradu bude po celou dobu oslav patřit dobovému programu.

Pozvání přijaly také soubory z našich zahraničních partnerských měst Lengnau (Švýcarsko), Bad Salzungen (Německo) i oblasti Calderdale (Anglie).
Nové informační centrum můžete navštívit každý den od 9 do 17 hod. na adrese Zámek 1. Kontakt: tel. 380 422 744, infocentrum@meks-st.cz (link sends e-mail).

 Podrobný bohatý program

 

Těšíme se na vás!

 

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

středa 24. duben

Dnes má svátek Jiří

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete