Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Otevření nové pobočky gelaterie Amorino - Obchodní centrum Chodov Praha

27.04.2018 - 31.12.2018 Praha

Amorino otevírá pobočku v OC Chodov. Italskou zmrzlinu doplní výběrová kávaZa oblíbeným italským zmrzlinářstvím Amorino už Pražané a návštěvníci Prahy nebudou muset jezdit do centra města. Už 27. dubna totiž otevírá novou pobočku v OC Chodov! Značka, která po celém světě mění pohled na zážitek ze zmrzliny, přišla do Česka před dvěma lety a vsází na kombinaci kvalitních surovin a příjemného…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Obchodní centrum Chodov, Roztylská 2321/19 Praha 11
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Amorino otevírá pobočku v OC Chodov. Italskou zmrzlinu doplní výběrová káva

Za oblíbeným italským zmrzlinářstvím Amorino už Pražané a návštěvníci Prahy nebudou muset jezdit do centra města. Už 27. dubna totiž otevírá novou pobočku v OC Chodov! Značka, která po celém světě mění pohled na zážitek ze zmrzliny, přišla do Česka před dvěma lety a vsází na kombinaci kvalitních surovin a příjemného kavárenského prostředí. A právě káva stojí za tím, že Amorino na Chodově bude tak trochu speciální.

První pobočka Amorino v České republice byla otevřena před dvěma lety, a to přímo pod Pražským hradem, na prestižní adrese na rohu Malostranského náměstí a Mostecké ulice. Do země, kde tradice dlouho velela, že se každý kopeček musel třikrát otřít o vaničku, aby byl co nejmenší, přineslo Amorino zcela nové vnímání zmrzliny. Nikoli už jako drobné pochoutky převážně pro děti, ale jako plnohodnotného zážitku z kvalitních surovin a dokonalých chutí, navíc připraveného a naservírovaného lidmi, kteří zmrzlině opravdu rozumějí.

Zanedlouho se Amorino stalo oblíbenou zastávkou nejen pro zahraniční turisty, ale i pro rodilé Pražany, kteří díky němu získali nový důvod pro návštěvu historického centra. Oblibu Amorina dokazují i čísla - během léta se v první pražské pobočce prodá až pět tun zmrzliny, tedy zhruba dvanáct kilogramů každou hodinu otevírací doby.

Poznávacím znamením zmrzlinářství Amorino je gelato rose, tedy zmrzlina naaranžovaná do kornoutu v podobě tenkých plátků připomínajících barevnou růži, zpravidla s lahodnou makronkou na vrchu. Amorino si zakládá na kvalitních surovinách vybíraných vždy v oblasti, která pro ně nabízí nejlepší podmínky. "Nabízíme až 25 příchutí zmrzliny od tradiční a oblíbené čokoládové až po exkluzivní kombinace jako borůvkový cheesecake. Mezi dlouhodobě nejoblíbenější patří limetka s bazalkou, nebo amarena kombinující vanilkový krém a hustý kompot z červených třešní,” přibližuje manažer českého Amorina Vojtěch Kučera.

Druhé české Amorino se oficiálně otevře v pražském OC Chodov ve středu 2. května a najdete ho v přízemí (nultém patře) blízko centrálního náměstí a infocentra. Prostředí obchodního centra nijak neovlivní vzhled provozovny, které bude stejně jako v centru Prahy stylizované do tradiční a stylové kavárny s výběrem zmrzlin, ale i dalších tradičních produktů Amorina - tedy i čokolády a kávy.

Právě káva bude z Amorina v OC Chodov dělat výjimečné místo. Pobočka totiž nabídne speciálně pražený roast od City Roasters z Karlových Varů. "Výběr kávy byl pro nás velmi důležitý.Nyní můžeme s radostí říci, že jsme prvním Amorinem, které servíruje výběrovou kávu. Zvolení našeho vlastního roastu předcházel pečlivý výběr a několik osobních tastingů,” vysvětluje Vojtěch Kučera, který je sám znalcem a milovníkem kávy a kávové kultury. 

Otevření pobočky Amorino na Chodově bude předcházet soutěž na sociálních sítích, ve které bude možné vyhrát vouchery na konzumaci. Sledujte Facebook a Instagram a dozvíte se víc!

 

Těšíme se na vás!

Další akce v okolí

Smažáková pětka ve Vinohradském Par…

24.04.2024 - 30.04.2024
Vinohradský Parlament

Smažený sýr neboli smažák patří u Čechů mezi nejoblíbenější bezmasé pokrmy už desetiletí a v různých variantách se s…

Grill Piknik Zbraslav

27.04.2024 - 27.04.2024
U Malé řeky

Návštěvníci jsou zváni na zahájení grilovací sezóny na Zbraslavi, kde budou moci ochutnat jak klasické pokrmy, tak…

Herní hudba v Rudolfinu: GAMES s Fi…

27.04.2024 - 27.04.2024
Dvořákova síň

Čtvrté pokračování koncertu herní hudby GAMES (27. 4.) přinese jak hudbu z hitů českého videoherního průmyslu Mafia a…

Přivítejte na Pražském hradě máj sk…

01.05.2024 - 01.05.2024
Svatováclavská vinice v…

První máj, příjemná atmosféra, dechberoucí výhled na celou Prahu a…? Samozřejmě sklenička moravského nebo českého…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 27. duben

Dnes má svátek Jaroslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete