Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Otevření studia BodyBody v Libereci a trénink zdarma

20.07.2016 - 31.12.2025 Liberec

Liberec se stává dalším městem fitness revoluce, BodyBody zde otevírá novou pobočku.Liberec, 14. července 2016 - Revoluční fitness studia BodyBody využívající při tréninku přirozený pohyb v kombinaci s elektrickou stimulací svalů (EMS) přichází poprvé do libereckého kraje! Trénink v BodyBody trvá pouhých 20 minut, procvičí až 90% svalů a tím se řadí mezi nejefektivnější tréninkové metody…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Liberec se stává dalším městem fitness revoluce, BodyBody zde otevírá novou pobočku.

Liberec, 14. července 2016 - Revoluční fitness studia BodyBody využívající při tréninku přirozený pohyb v kombinaci s elektrickou stimulací svalů (EMS) přichází poprvé do libereckého kraje! Trénink v BodyBody trvá pouhých 20 minut, procvičí až 90% svalů a tím se řadí mezi nejefektivnější tréninkové metody současnosti. V Libreci se studio otevře v Papírové ulici a noví klienti si mohou přijít vyzkoušet první trénink do konce srpna zdarma!

Body Body tréninky umožnují efektivně hubnout, posilovat, formovat postavu včetně problémových partií, zvýšit fyzickou kondici a výkonnost. Nejen sportovcům pomáhají odstranit svalovou dysbalanci. Tréninky BodyBody díky impulsům velice účinně stimulují i hluboké vnitřní svaly, které poskytují oporu páteři a tak spolehlivě redukují bolesti zad. Vhodné jsou také např. k posílení pánevního dna po porodu nebo i jako prevence. Tréninkové plány jsou vytvořeny klientům na míru v návaznosti na jejich potřeby a cíle. BodyBody navíc využívá jen přirozený pohyb, takže je šetrný vůči kloubům, šlachám a vazům.

Otevřít BodyBody studio v Liberci se rozhodli manželé Tomáš a Jana Kobrovi a to na základě Janiných zkušeností s touto revoluční metodou. Nová majitelka totiž před pár lety prodělala autonehodu a od té doby má trvale poškozené koleno. Jana hledala spoustu možností, jak by i nadále mohla vést plnohodnotně aktivní život, ale bohužel při kterémkoliv sportu na sebe bolest kolene nenechala dlouho čekat. Vysvobození přišlo až s jejím prvním tréninkem BodyBody v Praze, který navštívila díky svému kamarádovi. A opravdu, díky cvičení BodyBody se Jana mohla opět začít bezbolestně hýbat, zaktivizovat svaly, které by při jiném cvičení a míře postižení nohy nebyly možné, a tím se skvěle udržovat ve formě a cítit se fit. Na nic tedy nečekala a společně s manželem otevřeli vůbec první BodyBody studio v libereckém kraji, aby tak unikátní metodu zpřístupnili všem místním obyvatelům. "Věřím v BodyBody fitness" dodává liberecká majitelka.

Metoda je nejen funkční, ale také zcela bezpečná – používá ji třeba Klinika tělovýchovného lékařství a rehabilitace Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně, jedno z nejlepších pracovišť svého druhu na světě. "Praktické zkušenosti dokazují, že se jedná o velmi účinnou metodu posílení svalů. Nejsou známy žádné nežádoucí účinky," říká přednosta kliniky u Sv. Anny prof. MUDr. Petr Dobšák, CSc.

Pro ideální trénink stačí jedna až dvě dvacetiminutové návštěvy týdně. První výsledky obvykle uvidíte za dva až tři měsíce. Abyste dosáhli podobných výsledků tradičním cvičením, museli byste v posilovně strávit okolo pěti hodin týdně. Tréninky jsou tak ideálním řešením pro zaneprázdněné klienty, kteří si do exkluzivního studia nemusí brát ani tašku na cvičení, studio jim vše potřebné zajistí a osobní trenér navíc každému připraví tréninkový plán na míru.

 

Doplňující informace o studiu BodyBody Liberec:

Adresa: Papírová ulice, 460 01, Liberec

Otevírací doba:

Pondělí až pátek: 7:00 – 21:00

Sobota: 9:00 – 14:00

Neděle: zavřeno

Kontakt: 775 556 568, liberec@bodybody.cz a www.bodybody.cz

Mapa

Další akce v okolí

Jóga víkend v Hrádku nad Nisou blíz…

24.05.2024 - 26.05.2024
U koupaliště 155

Náplň dle přání přihlášených, např. oční jóga, ukázka Hormonální jógy, cviky pro zdravá záda, pánevní dno, protažení…

S rodinou do Vesce 2024 - Liberec

19.05.2024 - 19.05.2024
Sportovní areál Vesec

Den plný zábavy, hudby a atrakcí pro děti, jejich rodiče a prarodiče. Program pro rodiny s nejmenšími dětmi, pro…

Hypnotizér v Liberci | květen 2024

20.05.2024 - 20.05.2024
Nad Školou 1675, 463 11…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Královský košt Liberec 2024

29.11.2024 - 29.11.2024
Liberec

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete