Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pálení čarodějnic - nábřeží pod zámkem Děčín

30.04.2016 Děčín

Největší pálení čarodějnic ?v Děčíně se tradičně uskuteční na nábřeží pod zámkem. Letos se k němu poprvé připojuje děčínský basketbalový a charitativní projekt Koubasket kapitána Válečníků Jakuba Houšky."Myslím, že od počátečního nápadu "něco" uspořádat jsme se dostali k akci, která svým rozměrem bude opravdu velká. Akce, která bude přes celé odpoledne a zúčastní se jí spousta zajímavých…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Největší pálení čarodějnic ?v Děčíně se tradičně uskuteční na nábřeží pod zámkem. Letos se k němu poprvé připojuje děčínský basketbalový a charitativní projekt Koubasket kapitána Válečníků Jakuba Houšky.

"Myslím, že od počátečního nápadu "něco" uspořádat jsme se dostali k akci, která svým rozměrem bude opravdu velká. Akce, která bude přes celé odpoledne a zúčastní se jí spousta zajímavých hostů. Tím největším na závěr je Sabča Křováková, která neváhala a hned kývla, a tak se mohou všichni těšit na její koncert," píše na svém webu Jakub Houška. Koncert Sabiny je naplánovaný na 18.30 hodinu, během odpoledne nebude chybět ani autogramiáda Válečníků bojujících o další postup do finále české nejvyšší basketbalové soutěže.

Program pod zámkem začne již ve 14 hodin, malé ohně na opékání buřtů vzplanou o hodinu později. Velký oheň s čarodějnicí by měl začít hořet v 18 hodin.

Součástí pálení čarodějnic pod zámkem je také pohádková cesta. Vstupné na pohádkovou cestu pro děti je 100 korun, doprovod může zaplatit libovolnou částku. Celý výtěžek ze vstupného jde na Honzíka Černého. Jeníčkův příchod na svět nebyl vůbec jednoduchý. Kvůli komplikovanému porodu byl dlouho bez kyslíku a následkem toho došlo ke krvácení do mozku. Jeníček se narodil s prvním APGAR skóre 0, ale už během prvních minut života se ukázal jako zarputilý válečník. S pomocí doktorů začal znovu dýchat a statečně zápolil dál. Zvládl první infekce i otok mozku, ale následkem toho se u něj rozvinula dětská mozková obrna (DMO) a porucha sluchu.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Den v růžovém Děčín 2024 - Děčín

15.06.2024 - 15.06.2024
Děčín

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice.

Královský košt Děčín 2024

17.08.2024 - 17.08.2024
Na pěší zóně pod…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete