Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pivní slavnosti 2015 - Lesonice

09.05.2015 Lesonice

Patříte-li mezi milovníky zlatavého pěnivého moku a nebaví-li Vás popíjet jej ve stereotypním prostředí některé z horkem prosycených uzavřených restaurací, přinášíme Vám ideální tip na poměrně novou akci "Pivní slavnosti", konanou v malebné obci Lesonice u Moravského Krumlova. Ačkoliv je zdejší kraj spojován v myslích návštěvníků spíše s lahodným moravským vínem, přesvědčí Vás perfektní…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lesonice
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Znojmo
Obec
Lesonice

Fotogalerie k článku

Patříte-li mezi milovníky zlatavého pěnivého moku a nebaví-li Vás popíjet jej ve stereotypním prostředí některé z horkem prosycených uzavřených restaurací, přinášíme Vám ideální tip na poměrně novou akci "Pivní slavnosti", konanou v malebné obci Lesonice u Moravského Krumlova. Ačkoliv je zdejší kraj spojován v myslích návštěvníků spíše s lahodným moravským vínem, přesvědčí Vás perfektní organizace květnových slavností o kvalitách regionálních pivních produktů z širokého okolí.

Co Vás zde čeká

Zároveň si na tuto slavnostní akci najdou cestu i celé rodiny s dětmi, pro které je tradičně připraven bohatý kulturní a zábavní program. Těšit se můžete na projížďku unikátních vojenských vozidel, simulaci krizových okamžiků, kterým musí při své práci čelit hasičské jednotky, noblesou se pyšnící koňská spřežení či adrenalinem prodchnuté losování tomboly o velmi lákavé ceny.

Samozřejmostí pak bude téměř s mateřskou péči připravované občerstvení, které nabídce uzené lahůdky i sladké laskominy. Pivní fajnšmekři si pak nejvíce užijí při ochutnávce některého z desítek druhů piva, mezi kterými hrají již tradičně prim pivovary Rohozec, Bernard, Dalešice, Rychtář či Černá hora. Těšíme se na Vaši účast a přejeme spoustu příjemných zážitků při ochutnávce osvěžujících specialit!

Pivní slavnosti 2015

Dne 9.5.2015 se budou konat již třetí Pivní slavnosti v Lesonicích u Mor.Krumlova.

Začátek akce v 13 hodin, bude hudební vystoupení, dětské atrakce, koně-možnost vyjížďky,ohnová večerní šou,bohatá tombola.

Akce se zúčastní asi 10 regionálních pivovarů , bohaté občerstvení...

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

JAROVÍN Znojmo 2024

03.05.2024 - 03.05.2024
Znojmo

NEJVĚTŠÍ DEGUSTACE FRIZZANTE A RŮŽOVÝCH VÍN V ČESKÉ REPUBLICE. AKCE SE KONÁ V PŘEDVEČER PŘEDSTAVENÍ NOVÝCH VÍN VOC…

Královský košt Znojmo 2024

26.10.2024 - 26.10.2024
Klášter Louka - Znojmo

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete