Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Portfolium služeb centra se rozšířilo o e-shop s dárky a suvenýry - Brno

01.04.2017 - 30.09.2017 Brno

První měsíc úspěšného provozu má za sebou e-shop Turistického informačního centra města Brna. E-shop je tu pro všechny, kteří při návštěvě města neměli čas na nákup dárků a suvenýrů z Brna, nebo si je chtějí vybrat z pohodlí domova. Odkaz na něj, najdete na internetových stránkách centra.Kolekce designových předmětů a dárků odkazující k brněnským specifikům, osobnostem, lokalitám či tradicím jsou…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

První měsíc úspěšného provozu má za sebou e-shop Turistického informačního centra města Brna. E-shop je tu pro všechny, kteří při návštěvě města neměli čas na nákup dárků a suvenýrů z Brna, nebo si je chtějí vybrat z pohodlí domova. Odkaz na něj, najdete na internetových stránkách centra.

Kolekce designových předmětů a dárků odkazující k brněnským specifikům, osobnostem, lokalitám či tradicím jsou dlouhodobě oblíbené a velice žádané. V přehledném virtuálním obchodě najdete tematické kolekce s názvy Brno – zlatá loď, Brno – láska na celý život, Jošt, Janáček, Mendel či Folklor. Ze širokého sortimentu si vybere úplně každý. Sortiment je opravdu široký. V nabídce jsou hrníčky, turistické známky, odznaky, štítky na hole, publikace, trička nebo tašky. Někoho mohou zaujmout i magnety, klíčenky, zápisníky, omalovánky, piškvorky nebo například flash disk v podobě brněnského "draka". Chuťové buňky potěší kolekce vín, čokolády nebo bonbónů.

E-shop nabízí dvě možnosti odběru zakoupených věcí. Buď je může doručit Česká pošta, nebo je možné si zboží vyzvednout osobně na výdejním místě v IC TO JE Brno v Panenské ulici. Ve druhém případě se k ceně nepřipočítává poštovné a balné.

"Turistické informační centrum města Brna touto službou rozšířilo portfolio svých služeb a věříme, že návštěvníci a zájemci o suvenýry komfort nákupu, který jim nabízí e-shop, ocení," říká ředitelka centra Jana Janulíková.

E-shop v současné chvíli nabízí více než osmdesát originálních drobností, praktických a designových doplňků a propagačních předmětů.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Závody Spartan 2024 ovládnou Brno

18.05.2024 - 19.05.2024
Brno

Rychlá auta a vůně benzínu tentokrát půjdou stranou, Masarykův okruh v Brně se stane dějištěm zcela jiných závodů.…

Urban Challenge 2024 - Brno

24.05.2024 - 25.05.2024
Areál Integrované…

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Příměstský Tábor Brno 2024: Léto Pl…

12.08.2024 - 16.08.2024
Brno

V srpnu 2024 se v Brně a jeho malebném okolí konají príměstské tábory pro děti. Tyto tábory, pořádané Kuba Cykloškolou,…

MINT Market Nová Zbrojovka 2024 -Br…

19.04.2024 - 21.04.2024
Brno

MINT Market i v Brně objevuje nová místa! Tentokrát se přestěhuje do industriální haly č. 76 v areálu Nové Zbrojovky,…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete