Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Posvícení v Kostelci nad Orlicí

12.09.2014 - 14.09.2014 Kostelec nad Orlicí

Nenechte si ujít 11. Kostelecké posvícení & XI. Hudební festival F. I. A TůmyanebKostelecký multižánrový hudební festival 2014Letošní kostelecký podzim spojí dva velmi významné kulturní svátky našeho města v jeden multižánrový hudební a divadelní festival.Třídenní multižánrový festival se bude konat ve dnech 12. - 14. 09. 2014. První den festivalu otevře koncert Cigánski diabli ve Sdruženém…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Nenechte si ujít 11. Kostelecké posvícení & XI. Hudební festival F. I. A Tůmy
aneb
Kostelecký multižánrový hudební festival 2014

Letošní kostelecký podzim spojí dva velmi významné kulturní svátky našeho města v jeden multižánrový hudební a divadelní festival.
Třídenní multižánrový festival se bude konat ve dnech 12. - 14. 09. 2014. První den festivalu otevře koncert Cigánski diabli ve Sdruženém klubu Rabštejn večerním koncertem. V sobotu pak bude program probíhat na Palackého náměstí celodenní program, kdy se Kostelec nad Orlicí promění na jeden den v město plné trhovců, řemeslníků, kejklířů, pouličních divadelníků, tanečníků a muzikantů. Celým dnem se budou prolínat dětská divadla, workshopy, hudebními pořady a další aktivity určené pro veřejnost. Závěr multižánrového festivalu bude patřit k připomenutí dvou významných výročí právě hudebního skladatele F. I. A. Tůmy, a to 310 let od jeho narození a 240 let od jeho úmrtí. Dramaturgie závěrečného koncertu bude koncipována tak, aby zmapovala dílo kosteleckého rodáka a skladatele F. I. A. Tůmy od tvorby komorní po orchestrální v provedení hudebního tělesa a jeho sólistů.
Návštěvníci tak budou moci během tří dnů shlédnout v Kostelci nad Orlicí přehlídku vynikajících umělců, symfonických orchestrů, komorních těles a divadelních umělců.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Den v růžovém na zámku 2024 - Doudl…

22.06.2024 - 22.06.2024
Doudleby nad Orlicí

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Premiéra na zámku.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete