Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Prázdninový kinotip – Hercules

24.07.2014 Praha

V polovině prázdnin se všichni příznivci akčních dobrodružných filmů mohou těšit na nového Hercula. Tento klasický mytologický příběh o prvním superhrdinovi naší historie zrežíroval Brett Ratner, který už stojí za filmy X-men nebo Poslední vzdor. Hlavní roli Hercula ztvární Dwayne Johnson, též známý jako The Rock, který před natáčením jeho vysněné role musel držet speciální dietu a podstoupil…

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

V polovině prázdnin se všichni příznivci akčních dobrodružných filmů mohou těšit na nového Hercula. Tento klasický mytologický příběh o prvním superhrdinovi naší historie zrežíroval Brett Ratner, který už stojí za filmy X-men nebo Poslední vzdor. Hlavní roli Hercula ztvární Dwayne Johnson, též známý jako The Rock, který před natáčením jeho vysněné role musel držet speciální dietu a podstoupil velmi náročný trénink, díky kterému nabral 14 kilogramů svalového hmoty. A jak mu nyní nová muskulární postava sluší, můžete vidět již 24. července 2014, kdy bude mít Hercules v českých kinech premiéru.

 

Klasický mytologický příběh o Herkulovi dostává úplně nový rozměr. Začíná v momentu, kdy Herkules splnil pověstných dvanáct úloh, aby se vykoupil ze svých minulých hříchů. Žije ve vyhnanství a živí se jako žoldnéř. On a jeho pět věrných společníků putují po starověkém Řecku a výměnou za zlato poskytují ochranu každému, kdo je potřebuje. Když o jejich služby požádá samotný thrácký král a jeho krásná dcera, jejichž krajinu neustále ohrožují tyranští bojovníci. Herkules pochopí, že svému osudu nemůže utéct. Musí přijmout svůj vlastní mýtus a stát se opět tím slavným hrdinou, kterým byl kdysi dávno.

Dwayne "The Rock" Johnson na sebe prozradil, že držel během natáčení speciální dietu, která se skládala ze 7 jídel za den. Zároveň to pro něj bylo nejdelší a nejvyzývavější natáčení. Vstával ve 4 ráno, aby stihl dvakrát posilovat před tím, než šel natáčet. Před intenzivními 12 hodinami natáčení ho ovšem každý den čelo líčení delší než tři hodiny.

 

V dalších rolích se ve filmu objeví Ian McShane, Rufus Sewell, Joseph Fiennes, Peter Mullan,  John Hurt, Aksel Hennie, Reece Ritchie, Tobias Santelmann. Rebecca Ferguson, Isaac Andrews nebo krásná Irina Shayk.         

 

Další akce v okolí

Chcete se správně hýbat a zbavit bo…

30.03.2024 - 30.03.2024
Praha

Jak mít pružné i silné tělo? Jak předcházet bolesti zad, případně jak se tyto problémy můžete pokusit napravit? Pomohou…

Zpověď démonického rockera, příběh …

04.04.2024 - 09.04.2024
Praha

Filmy věhlasných režisérů Wima Wenderse, Fernanda Trueby nebo Alice Rohrwacher, ale i objevné debuty nastupující…

Performance František Dvořák & Jiří…

04.04.2024 - 04.04.2024
Pragovka Gallery

Pragovka Gallery vás 4. dubna od 18 hodin zve na doprovodný program k aktuální skupinové výstavě Heuristický…

Matěj Boček / Výstup z rezidence 20…

04.04.2024 - 04.04.2024
Praha

Pragovka Gallery pořádá 4. dubna od 18 hodin prezentaci výstupu z rezidence umělce Matěje Bočka.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete