Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Prim Cup 2017 - Staré Hamry

11.03.2017 Staré Hamry

Atlas Česka si dovoluje pozvat všechny milovníky sjezdového lyžování na novou akci "Prim Cup", umožňující poměřit síly amatérských lyžařů ve vzájemném závodu v moderním lyžařském areálu SkiPark Gruň, nacházejícím se v uchvacující krajině moravskoslezských Beskyd.Co pro Vás pořadatelé připraviliTato poměrně nová akce zajisté přiláká desítky lyžařů, kteří budou rozděleni do osmi kategorií…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Atlas Česka si dovoluje pozvat všechny milovníky sjezdového lyžování na novou akci "Prim Cup", umožňující poměřit síly amatérských lyžařů ve vzájemném závodu v moderním lyžařském areálu SkiPark Gruň, nacházejícím se v uchvacující krajině moravskoslezských Beskyd.

Co pro Vás pořadatelé připravili

Tato poměrně nová akce zajisté přiláká desítky lyžařů, kteří budou rozděleni do osmi kategorií dle věku a obtížnosti trati. Atraktivní součástí celodenní akce pak jistě bude i testování lyží značky Elan a bohatý doprovodný program. Těšit se můžete na rozmanitá hudební vystoupení, ochutnávku novinek z výrobků aktivizujících nápojů RedBull či vyhlašování vítězů hodnotných cen. Ti nejrychlejší z obou závodních kol se mohou těšit na špičkové ceny v podobě náramkových hodinek, které symbolicky odměřují čas do konání dalšího ročníku těchto atraktivních závodů.

Pro každého aktéra, který zaplatí denní startovné je přichystán i příjemný bonus v podobě oběda. Dospělí účastníci si mezi oběma koly závodu jistě dobijí energii a sílu požitím nabízeného rumu, který se symbolicky prolíná s názvem jednoho ze sponzorů akce. Ti nejmenší závodníci se nemusí stresovat ze špatného umístění, neboť pro každého z nich je připravena symbolická cena útěchy.

Se všemi lyžaři různého věku i výkonnosti se těšíme na dalším ročníku Prima Cupu na viděnou!

Prim Cup 2017

 Další ročník se koná dne 11. 3. 2017.

 

Mapa

Další akce v okolí

Velikonoční městečko 2024 - Frýdek-…

28.03.2024 - 30.03.2024
Náměstí Svobody

Program na pódiu pro děti i dospělé, trhy s řemeslnými výrobky a nejrůznějšími dobrotami místní gastronomie, živá…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete