Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Program kina Ostrov Karlovy Vary na měsíc září

01.09.2017 - 30.09.2017 Ostrov

VELKÉ 2D a 3D KINO1. pátek 17.30 hod., 3D, dabing, vstupné 150 Kč dospělí, 130 Kč děti HURVÍNEK A KOUZELNÉ MUZEUMJE ČAS SE ODVÁZAT!Legendární hrdinové, které dobře znáte, přicházejí v animované komedii pro celou rodinu. Filmový příběh Hurvínek a kouzelné muzeum nabízí zcela nové, původní dobrodružství. Pan Spejbl pracuje jako hlídač Muzea loutek, kterému však hrozí zbourání. Hurvínek zase jednou…

Adresa a kontaktní informace

VELKÉ 2D a 3D KINO

1. pátek 17.30 hod., 3D, dabing, vstupné 150 Kč dospělí, 130 Kč děti
HURVÍNEK A KOUZELNÉ MUZEUM
JE ČAS SE ODVÁZAT!
Legendární hrdinové, které dobře znáte, přicházejí v animované komedii pro celou rodinu. Filmový příběh Hurvínek a kouzelné muzeum nabízí zcela nové, původní dobrodružství. Pan Spejbl pracuje jako hlídač Muzea loutek, kterému však hrozí zbourání. Hurvínek zase jednou neposlouchá a podaří se mu proniknout do uzavřených prostor muzea, kde objeví svět, skrytý před zraky návštěvníků. A právě v podzemí je ukryto nejen tajemství kouzelného muzea, ale i klíč k jeho záchraně. Hurvínka čeká největší dobrodružství v životě, při němž musí prokázat chytrost, šikovnost, odvahu a smysl pro přátelství, aby zachránil "taťuldu", ale i kouzelné muzeum a celé město z nadvlády zločinného Pána loutek.
Nový film Hurvínek a kouzelné muzeum vznikal více než osm let, a to pod vedením producenta a hlavního režiséra Martina Kotíka a výtvarníka Martina Zahradníka. Pracoval na něm tým špičkových scenáristů, animátorů a trikařů z různých evropských zemí. Při vzniku filmu byly využity nejmodernější technologické postupy, snímek je natočen ve 3D a přitom neztrácí nic z poetiky a humoru založeného na věčném špičkování táty se synem.
Režie: Martin Kotík. Hrají: Martin Klásek, Helena Štáchová.
Česko, animovaný, 85 min.


31. čtvrtek a 2. sobota 20.00 hod., vstupné 120 Kč
BARRY SEAL: NEBESKÝ GAUNER
CIA. Bílý dům. Pablo Escobar. Tyhle všechny vodil za nos. Barry Seal je znuděný dopravní pilot, kterému potřebnou životní energii dodá spolupráce s CIA. Barry pro ni z letadla mapuje oblasti, do kterých se úřady jen tak snadno nedostanou. Je v tom zatraceně dobrý. Až tak, že s ním chtějí spolupracovat všichni.
Režie: Doug Liman. Hrají: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Jayma Mays, Sarah Wright, Jesse Plemons, Connor Trinneer, E. Roger Mitchell, Sharon Conley, Jayson Warner Smith, Lola Kirke, Caleb Landry Jones, Benito Martinez, Shaker Sangam, Juan Gaspard, Lara Grice, David Silverman, Mike Pniewski, Alejandro Edda.
USA, krimi / thriller, české titulky, (*12), 114 min.


1. pátek 20.00 hod. a 2. sobota 17.30 hod., vstupné 120 Kč
TULIPÁNOVÁ HOREČKA
Nizozemsko, počátek 17. století, doba tulipánové mánie. Umělec Jan Van Loos (Dane DeHaan) se zamiluje do vdané mladé ženy Sophie (Alicia Vikander), zatímco je pověřen namalovat její portrét na přání jejího manžela (Christoph Waltz). Investují do rizikového trhu tulipánů v naději, že vybudují společnou budoucnost.
Režie: Justin Chadwick. Hrají: Alicia Vikander, Christoph Waltz, Dane DeHaan, Zach Galifianakis, Jack O'Connell, Judi Dench, Holliday Grainger, Cara Delevingne, Matthew Morrison, Julian Seager, Raed Abbas, Cressida Bonas, Tom Hollander, Kevin McKidd, David Harewood, Joanna Scanlan, Douglas Hodge, Daisy Lowe, Sebastian Armesto, Tom So, Martyn Mayger, Michael Nardone, Alexandra Gilbreath, Colin Taylor, Glenn Bunn.
Velká Británie / USA, drama / romantický, české titulky, (*15), 107 min.


7. čtvrtek a 8. pátek 17.30 hod., vstupné 100 Kč
DOBRÝ ČASY
Bratr Constantina Nikase se po zpackané bankovní loupeži ocitá ve vězení. Constantine (Robert Pattison) se kvůli jeho vysvobození vydává na zoufalou cestu městským podsvětím. Během jediné šílené noci závodí s časem, aby získal dostatek peněz na bratrovu kauci a vlastně zachránil i sám sebe, protože si postupně začíná uvědomovat, že životy jich obou jsou v totálním hajzlu.
Režie: Ben Safdie, Joshua Safdie. Hrají: Robert Pattinson, Jennifer Jason Leigh, Barkhad Abdi, Ben Safdie, Souleymane Sy Savane, Buddy Duress, Mahadeo Shivraj, Cliff Moylan.
USA, krimi / drama, (*12), české titulky, 100 min.


7. čtvrtek a 9. sobota 20.00 hod., vstupné 110 Kč
TO
Každých sedmadvacet let se ve městě Derry probouzí zlo, beroucí na sebe podobu toho, čeho se nejvíce bojíte. Důvod je jediný: strach ochutí naše maso a "To" může začít hodovat. Ale pozor! Živí se hlavně dětmi, protože jejich strach je mnohem jednodušší než u dospělých. Tak to chodí odpradávna, jenže v roce 1958, zrovna v době, kdy má klaun Pennywise žně, se spojí parta dětí a "To" porazí. Děti si myslí, že ho zabily, ale… v roce 1985 je jisté, že "To" žije a střádá strašlivou pomstu. Sedm členů tehdejší dětské party musí opět čelit hrůzám mládí, na které časem raději a neúmyslně zapomněli.
Režie: Andres Muschietti. Hrají: Bill Skarsgard, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Sophia Lillis, Jeremy Ray Taylor, Jack Dylan Grazer, Chosen Jacobs, Wyatt Oleff, Javier Botet, Owen Teague, Steven Williams, Nicholas Hamilton, Megan Charpentier, Stephen Bogaert, Ari Cohen, Cyndy Day, David Katzenberg, Pip Dwyer, Logan Thompson, Jackson Robert Scott, Jake Sim, Anthony Ulc, Stuart Hughes, Edie Inksetter, Geoffrey Pounsett.
USA, horor / drama / thriller, české titulky, (*15), 135 min.


8. pátek 20.00 hod. a 9. sobota 17.30 hod., vstupné 140 Kč
TERMINÁTOR 2: DEN ZÚČTOVÁNÍ 3D
Arnold Schwarzenegger se vrátí na plátna kin ve své nejikoničtější roli Terminátora v digitálně remasterované 3D verzi filmu TERMINÁTOR 2: DEN ZÚČTOVÁNÍ. Na předělávce dnes již klasiky akčního sci-fi žánru pracuje samotný režisér snímku James Cameron. Ten ve spolupráci se společnostmi DMG Entertainment a StudioCanal slibuje vytvořit kvalitní 3D konverzi za využití nejmodernější technologie StereoD. "
"V roce 2016 jsme si připomněli 25. výročí premiéry Dne zúčtování, a to je ideální čas přivést druhého Terminátora zpět na plátna kin ve 3D," nechal se slyšet Cameron. Režisér Avatara a Titanicu o konverzi Terminátora 2 do třetího rozměru mluvil už v roce 2012, kdy znovuuvedení jeho Titanicu do kin ve 3D vydělalo ohromujících 343 milionů dolarů po celém světě.
"Pokud jste druhého Terminátora nikdy neviděli, tak tohle bude verze, kterou byste měli vidět jako první a zapamatovat si ji," láká pak ještě Cameron.
Režie: James Cameron. Hrají: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong, Robert Patrick, Michael Edwards.
USA / Francie, akční / sci-fi / thriller, české titulky, (*12), 137 min.


14. čtvrtek a 15. pátek 17.30 hod., vstupné 110 Kč
NEJSLEDOVANĚJŠÍ
Jsme svědky generačního přerodu audiovizuální zábavy. Televizní produkci konkuruje nezávislá tvorba internetových tvůrců, kteří už stihli zaujmout v žebříčcích celebrit první místa. Rodiče panikaří, když jejich děti tráví celý den přimrzlé u obrazovek notebooků a smartphonů. NEJSLEDOVANĚJŠÍ je komunikačním mostem mezi dvěma generacemi. Co to vlastně znamená být YouTuberem? A proč se stali YouTubeři fenoménem, který má už dnes na společnost nepřehlédnutelný vliv? Celovečerní dokument poodhaluje tajemství jejich úspěchu a nahlédne do každodenních životů, které drží stranou kamery. Vyslechne názory všech, kterých se sledování a vytváření YouTube videí dotýká. Rodičů dětí, marketingových specialistů, sociologů, psychologů a samotných diváků.
Režie: Jiří Sádek.
Česko, dokumentární


14. čtvrtek a 16. sobota 20.00 hod., vstupné 110 Kč
AMERICKÝ ZABIJÁK
Ve čtrnácti letech mu tragická autonehoda vzala oba rodiče. O devět let později přišel o svou přítelkyni při teroristickém útoku. Při hledání pomsty se Mitch (Dylan O'Brien) dostává pod ruku zástupkyně ředitele CIA Irene Kennedy (Sanaa Lathan), která z něj chce udělat tajného agenta. Posílá ho proto ke Stanu Harleymu (Michael Keaton), veteránovi ze studené války, aby ho pořádně vycvičil. Stan a Mitch budou později zkoumat sérii zdánlivě náhodných útoků na vojenské a civilní cíle. Při odkrývání souvislostí útoků spojí své síly s tureckým agentem, aby zastavili tajný záměr rozpoutat světovou válku na Blízkém východě.
Režie: Michael Cuesta. Hrají: Michael Keaton, Dylan O'Brien, Taylor Kitsch, Scott Adkins, Shiva Negar, Sanaa Lathan, Mohammad Bakri, Joseph Long, Trevor White, Richard Price, Graham Curry.
USA, akční / thriller, (*15), české titulky, 112 min.


15. pátek 20.00 hod. a 16. sobota 17.30 hod., vstupné 110 Kč
KTERÝ JE TEN PRAVÝ?
Film vypráví příběh svobodné matky Alice Kinney (Reese Witherspoon), která se právě rozešla se svým manželem. Rozhodne se začít nový život, a tak se odstěhuje zpátky do rodného LA i se svými dvěma dcerami. Na oslavě svých 40. narozenin potká tři mladé začínající filmaře, kteří hledají bydlení. Alice jim nabídne, že je ubytuje ve svém domě pro hosty - začne se tak formovat nová, netradiční rodinka. Do Alicina života se tak nečekaně začnou vkrádat nová přátelství a romantika, tedy alespoň do doby, než se před dveřmi objeví její bývalý manžel s kufrem v ruce…
Režie: Dean Cundey. Hrají: Reese Witherspoon, Michael Sheen, Lake Bell, Nat Wolff, Candice Bergen, Reid Scott, Lola Flanery, P. J. Byrne.
USA, komedie / drama / romantický, české titulky, (*15) 

21. čtvrtek 17.30 hod., 2D, vstupné 110 Kč
23. sobota 17.30 hod., 3D, vstupné 130 Kč
LEGO NINJAGO FILM
Ve filmovém dobrodružství ze světa Ninjago se mladý Lloyd, známý také jako Zelený Nindža, společně se svými přáteli, tajnými bojovníky a držiteli titulu LEGO Master Builder, zapojí do bitvy o Ninjago City. Pod vedením vtipem sršícího učitele kung fu Mistra Wu musí porazit zlého válečníka Garmadona, nejhoršího padoucha všech dob, který je shodou okolností také Lloydovým otcem.
Režie: Charlie Bean. Hrají: Olivia Munn, Dave Franco, Jackie Chan, Justin Theroux, Michael Pena, Zach Woods, Abbi Jacobson, Kumail Nanjiani, Fred Armisen.
USA, animovaný, 97 min. 

21. čtvrtek a 23. sobota 20.00 hod., vstupné 130 Kč
KINGSMAN: ZLATÝ KRUH
Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět.
Režie: Matthew Vaughn. Hrají: Taron Egerton, Halle Berry, Julianne Moore, Channing Tatum, Colin Firth, Mark Strong, Edward Holcroft, Sophie Cookson, Pedro Pascal, Elton John, Jeff Bridges, Juha Pihanen, Samantha Womack, Anthony Milton.
USA / Velká Británie, akční / dobrodružný / komedie, (*15), české titulky

22. pátek 20.00 hod., vstupné Kč
PO STRNIŠTI BOS
Osmiletý Eda je vytoužené, opatrovávané dítě, které rodiče střeží víc, než je zdrávo, protože o jedno dítě už přišli. A tak je Eda náhradník. Edu Součka, jeho maminku a tatínka už známe; o pár let později, než se odehrává příběh filmu Po strništi bos, sledujeme jejich poválečný život na pražském předměstí ve snímku Obecná škola. Nový film uzavírá tematickou tetralogii tvorby Jana a Zdeňka Svěrákových, do níž patří i snímky Kolja a Vratné lahve. S filmem Po strništi bos se vracíme na samotný začátek, do Edova raného dětství. Do doby, kdy jeho tatínek odmítne příslušnost okupantům Protektorátu Čechy a Morava, a celá rodina se musí vystěhovat z Prahy na venkov k příbuzným. Malé město, kde chlapec doposud trávil jen krátké chvíle prázdnin, se na čas stane jeho domovem. Rozměry válečného konfliktu, který rodině obrátil život naruby, vnímá chlapec milosrdnou dětskou optikou, jež nabízí hlavně prostor pro tajuplná dobrodružství. Eda tak nachází cestu nejen k místní klukovské partě, jejíž svět je tolik odlišný od městského a v níž musí obhájit své místo, ale také nečekaným rodinným tabu, která vyplouvají na povrch, a hlavně k vlastní odvaze. Po strništi bos je lyrický film o dětství a hrdinství v každém z nás od tvůrčí dvojice Jana a Zdeňka Svěrákových.
Režie: Jan Svěrák. Hrají: Ondřej Vetchý, Tereza Voříšková, Jan Tříska, Alois Grec, Viera Pavlíková, Oldřich Kaiser, Zuzana Stivínová, Hynek Čermák, Petra Špalková, Zdeněk Svěrák, Sebastian Pošmourný, Miroslav Hanuš, Petr Brukner, Miroslav Táborský, Dominika Frydrychová, Ivana Lokajová, Martin Havelka, Martin Uhlíř.
Česko, drama / válečný / komedie / historický, 111 min.

28. čtvrtek a 29. pátek 17.30 hod., vstupné Kč
MILOVNÍK PO PŘECHODU
Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo (Eugenio Derbez) jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci?
Režie: Ken Marino. Hrají: Eugenio Derbez, Kristen Bell, Salma Hayek, Raquel Welch, Mckenna Grace, Rob Lowe, Michael Cera, Michaela Watkins, Rob Corddry, Rob Riggle, Rob Huebel, Ford Austin, Brooklyn Rae Silzer, Renée Taylor, Linda Lavin, Anne McDaniels, Omar Chaparro, Raphael Alejandro, Eddie J. Fernandez, Vadhir Derbez.
USA, komedie, 115 min., české titulky

28. čtvrtek a 30. sobota 20.00 hod., vstupné 120 Kč
ZAHRADNICTVÍ: DEZERTÉR
Filmová trilogie ZAHRADNICTVÍ se skládá ze tří samostatných filmů odehrávajících se na pozadí nejdramatičtějších období minulého století a časově předchází oblíbenému snímku Pelíšky. Vypráví o třech rodinách: rodině leteckého radiotelegrafisty, rodině majitele kadeřnického salonu a rodině majitele zahradnictví. Obsáhne 20 let života postav, které musely v těchto pohnutých časech prožít nejlepší léta svých životů.

Druhá kapitola rodinné kroniky Zahradnictví se odehrává na pozadí převratných událostí v letech 1947-1953. Hlavní postavou je majitel noblesního kadeřnického salonu Valentino v centru Prahy Otto Bock (Jiří Macháček) a jeho rodina, kterou zde zaměstnává. Podnik je smyslem a naplněním jeho života, po všech válečných útrapách se sem vrací jako uznávaný šéf se svou manželkou Elou (Gabriela Míčová) a jejími sestrami Bedřiškou (Klára Melíšková) a Vilmou (Aňa Geislerová). Sestry společně přežily válku a německou okupaci a staraly se o malé děti svých manželů, kteří byli zatčeni za protinacistický odboj. Teď všichni s ohromným úsilím realizují svůj sen, jenže přichází zlom po únorovém komunistickém puči. Ottova firma je vyvlastněna státem a jemu se podruhé v životě rozpadá svět. Tentokrát jsou však důsledky otřesu pro něj i pro jeho rodinu fatální…
Režie: Jan Hřebejk. Hrají: Anna Fialová, Ivan Lupták, Aňa Geislerová, Jiří Macháček, Martin Finger, Klára Melíšková, Gabriela Míčová, David Novotný, Lenka Krobotová, Sabina Remundová, Karel Dobrý, Miroslav Táborský, Vendula Svobodová, Elizaveta Maximová, Ondřej Sokol.
Česko / Slovensko, drama

29. pátek 20.00 hod. a 30. sobota 17.30 hod., vstupné 110 Kč
LOGANOVI PARŤÁCI
Bratři Loganovci žijí v úplném zapadákově. Nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolaře a "looserů", která se s nimi vleče už téměř sto let. Jméno Logan je v tomto kraji synonymem prohry. Jimmy Logan se rozhodne konečně zatočit kolem štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do partie svého bratra s jednou rukou, ale zároveň musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže každého druhu a sehnat další pomocníky. Vypadá to jako úplně šílený nápad, ale výhodou natvrdlých zlodějů je to, že všichni si myslí, že jsou natvrdlí…
Režie: Steven Soderbergh. Hrají: Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig, Riley Keough, Hilary Swank, Sebastian Stan, Seth MacFarlane, Katherine Waterston, Katie Holmes, David Denman, Jack Quaid, Jim O’Heir, Brian Gleeson, Macon Blair, Joshua Hoover.
USA, komedie, české titulky, 119 min.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

25. ročník Mattoni Grand drink 2024…

04.05.2024 - 04.05.2024
u hotelu Thermal

První květnovou sobotu proběhne 25. ročník mistrovství světa v míchání nealko koktejlů: Mattoni Grand drink. Akce je…

Thermal Beer&Grill Fest vol. 2 2024…

03.05.2024 - 04.05.2024
Promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 2. ročník festivalu Thermal Beer & Grill Fest, kde budou moci ochutnat piva od malých i…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 26. duben

Dnes má svátek Oto

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete