Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Program kina Ostrov na duben

30.03.2017 - 30.04.2017 Ostrov

Nenechte si ujít Program Kina Ostrov na měsíc duben.VELKÉ 2D a 3D KINO30. čtvrtek a 1. sobota 20.00 hod., vstupné 110 Kč POPÍRÁNÍ HOLOCAUSTUCelý svět ví, že k holocaustu došlo. Ona to teď potřebuje dokázat.Režie: Mick Jackson. Hrají: Rachel Weisz, Andrew Scott, Tom Wilkinson, Timothy Spall, Caren Pistorius, Alex Jennings, Jack Lowden, Michael Epp, Ellie Fox, Abigail Cruttenden. USA / Velká…

Adresa a kontaktní informace

Nenechte si ujít Program Kina Ostrov na měsíc duben.

VELKÉ 2D a 3D KINO

30. čtvrtek a 1. sobota 20.00 hod., vstupné 110 Kč
POPÍRÁNÍ HOLOCAUSTU
Celý svět ví, že k holocaustu došlo. Ona to teď potřebuje dokázat.
Režie: Mick Jackson. Hrají: Rachel Weisz, Andrew Scott, Tom Wilkinson, Timothy Spall, Caren Pistorius, Alex Jennings, Jack Lowden, Michael Epp, Ellie Fox, Abigail Cruttenden.
USA / Velká Británie, životopisný / drama / historický, 110 min.


31. pátek 20.00 hod., 2D, vstupné 120 Kč
1. sobota 17.30 hod., 3D, vstupné 150 Kč
GHOST IN THE SHELL
Film založený na mezinárodně uznávané sci-fi manze následuje příběh Majora (Scarlett Johansson), speciální agentky, která je navíc žena-kyborg. Major vede elitní zásahovou jednotku Sekci 9. Ta má za úkol eliminovat ty nehorší kriminálníky a extrémisty, dokud nenarazí na nepřítele, jehož jediným cílem je zničit pokroky v kybernetické technologii společnosti Hanka Robotics.
Režie: Rupert Sanders. Hrají: Scarlett Johansson, Pilou Asbak, Michael Pitt, Takeši Kitano, Juliette Binoche, Rila Fukušima, Kaori Momoi, Chin Han, Chris Obi, Joseph Naufahu, Michael Wincott, Peter Ferdinando, Tawanda Manyimo, Julian Gaertner, Jutaka Izumihara.
USA, drama / thriller / sci-fi, české titulky,(*15), 98 min.


6. čtvrtek a 7. pátek 17.30 hod., dabing, vstupné 110 Kč
POWER RANGERS: STRÁŽCI VESMÍRU
Pět poněkud vzdorných teenagerů se nevysvětlitelnou náhodou či řízením osudu sešlo, aby se z nich stala nová generace v řadách bojovníků známých jako Strážci vesmíru.
Režie: Dean Israelite. Hrají: Bryan Cranston, Elizabeth Banks, Naomi Scott, David Denman, Becky G, RJ Cyler, Anjali Jay, Dacre Montgomery, Ludi Lin, Patrick Sabongui, Emily Maddison.
USA, akční / dobrodružný / sci-fi / fantasy


6. čtvrtek 19.45 hod., vstupné 200 Kč
RIGOLETTO - live
Opera o třech dějstvích Giuseppe Verdiho, která ho proslavila po celém světě. Námět opery, převzatý z dramatu Victora Huga Král se baví, představuje tragický příběh o dvorním šaškovi Rigolettovi a jeho krásné dceři Gildě, která se stane obětí jeho promiskuitního pána, mantovského vévody.
Režie: Eric Summer, Éric Warin. Hrají: Elle Fanning, Dane DeHaan, Maddie Ziegler, Carly Rae Jepsen.
Francie / Kanada, animovaný / rodinný


8. sobota 20.00 hod., vstupné 110 Kč
VOLÁNÍ NETVORA: PŘÍBĚH ŽIVOTA
Třináctiletému Conorovi se do snů vkrádají noční můry. A jakpak by taky ne – jeho maminka je vážně nemocná, táta žije kdesi za mořem v Americe, babička ho pořád jen peskuje a spolužáci jsou tak trochu tyrani. Pak se rozhádá se svou nejlepší kamarádkou a zůstane na všechno sám. Tedy, skoro sám. V noci, vždycky chvíli po půlnoci, ho totiž navštěvuje netvor – obrovitánský chodící a mluvící starý strom, který roste na kopci za domem. Postupně Conorovi vypráví tři starobylé příběhy a učí jej, že věci často nejsou takové, jakými se zdají být.
Režie: Juan Antonio Bayona. Hrají: Lewis MacDougall, Liam Neeson, Felicity Jones, Sigourney Weaver, Toby Kebbell, Geraldine Chaplin, Lily-Rose Aslandogdu.
Česko, drama / fantasy, 108 min.

7. pátek 20.00 hod. a 8. sobota 17.30 hod., vstupné 110 Kč
ÚKRYT V ZOO
Antonina Zabinská (Jessica Chastain) práci v manželem řízené zoologické zahradě ve Varšavě přímo zbožňuje. Se zvířaty si rozumí mnohem víc než s lidmi, nebojí se vlézt mezi neklidné slony do výběhu, je to vlastně ona, kdo svou energií a rozhodností celou zahradu vede. Ani ona však není schopná čelit valícím se dějinám. Když 1. září 1939 napadne Německo Polsko, pocítí to zahrada prakticky okamžitě. Bombardování a ostřelování města ve vteřině zničí všechno, co manželé Zabinští léta budovali. Ze zahrady bez zvířat se stane skladiště německých zbraní a své odborné znalosti můžou Antonina a její muž Jan (Johan Heldenbergh) využívat jen k chovu prasat. Právě tady ale leží začátek cesty k jejich odvážnému plánu. Prasata totiž krmí zbytky, které vyprodukují obyvatelé varšavského ghetta. A pro ně jezdí Jan pravidelně s náklaďákem. Ale zpátky neodváží jenom ty zbytky, ale také lidi, které pak ukrývá ve sklepních prostorách pod zahradou. Riskantní operace je o to složitější, že kolem zahrady neustále krouží nacistický pohlavár Lutz Heck (Daniel Brühl), prominentní zoolog, který má pro Antoninu nejen profesionální slabost.
Režie: Niki Caro. Hrají: Jessica Chastain, Daniel Brühl, Iddo Goldberg, Michael McElhatton, Johan Heldenbergh, Shira Haas, Goran Kostic, Brian Caspe, Magdalena Lamparska, Slavko Sobin, Petra Bučková, Val Maloku, Daniel Ratimorský, Daniel Sidon.
USA, životopisný / drama / historický / válečný, (*15), české titulky, 127 min.

13. čtvrtek a 14. pátek 17.30 hod., vstupné 110 Kč
LVÍ ŽENA
Příběh nás zavádí do chladného severu Evropy na začátku 20. století. Děvčátko Eva se narodilo s hypertrichózou – onemocněním, díky kterému jí po celém těle roste nadměrné množství chlupů. Odmala tak prochází rukama doktorů, kteří si s ní nevědí rady, a spolužáků, kteří se jí smějí. Ani vlastní otec netuší, jak má ke své dceři přistupovat, a drží ji raději v ústraní. Eva se ale rozhodne, že svůj sen – žít jako ostatní, naplní za každou cenu…
Režie: Vibeke Idsoe. Hrají: Eveline Bär, Kare Conradi, Ken Duken, Nils Jorgen Kaalstad, Burghart Klaußner, Lisa Loven Kongsli, John Sigurd Kristensen, Rolf Kristian Larsen, Rolf Lassgard, John Lebar, Henrik Mestad, Connie Nielsen, Kati Rausch, Jan Gunnar Roise, Frédéric Vonhof, Lars Knutzon.
Norsko, drama, (*15), české titulky, 126 min.

13. čtvrtek a 15. sobota 20.00 hod., vstupné 130 Kč
RYCHLE A ZBĚSILE 8
Velmi nečekané věci se budou odehrávat v osmém díle série Rychle a zběsile. Proti "rodině" bude stát nejen velmi schopná a nebezpečná hackerka, ale zcela překvapivě také jeden z jejích členů.
Režie: F. Gary Gray. Hrají: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Charlize Theron, Kurt Russell, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Lucas Black, Kristofer Hivju, Eva Mendes, Jordana Brewster, Elsa Pataky, Marko Caka, Scott Eastwood, Branislav R. Tatalovic, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren, Don Omar, Tego Calderón.
USA / Japonsko / Francie / Kanada, akční / krimi / thriller


14. pátek 20.00 hod. a 15. sobota 17.30 hod., vstupné 120 Kč
ŠPUNTI NA VODĚ
Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystají zlatou svatbu. Z Kanady přilétá jejich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratry napadne, že nejlepší by bylo vyrazit za rodiči na kánoích po řece jen ve třech, jako za starých časů. Jenže od dob společných spanilých jízd se leccos změnilo. Třeba to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti. Uvítací večeře pro Ondru, který přijíždí se svou mladou přítelkyní Zlaticou, se nezadržitelně mění v katastrofu. Zlatica, která touží po dítěti, se dozvídá, že Ondra má dceru, o které se jí nezmínil. Igor své ženě Nele (Tatiana Vilhelmová) a jejich dcerám výměnou za pánskou jízdu slíbil rodinnou dovolenou, na kterou kvůli práci nemůže odjet. Davidova manželka Alice (Anna Polívková) si sice nemůže vynachválit manželovu péči o jejich čtyři děti, jenže jinak je její svérázný muž v domácnosti naprosto nepoužitelný. A tak, když slavnostní tabule mizí pod nánosem sazí z komína, který David opět zapomněl opravit, všem ženám dojde trpělivost. Zanechávají pány napospas dětem a vyrážejí na kolech na dámskou jízdu. Tátové se ale nevzdávají a rozhodnou se vydat na vodu v kánoích i se všemi dětmi. Nyní již desetičlenná expedice vyplouvá na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě bláznivých zážitků.
Režie: Jiří Chlumský. Hrají: Hynek Čermák, Anna Polívková, Tatiana Vilhelmová, Jiří Langmajer, Pavel Liška, Jana Kvantiková, Filip Antonio, Viktor Antonio, Karolína Kočí, Nelly Řehořová, Kateřina Coufalová, Dana Syslová, Arnošt Goldflam, Andrea Hoffmannová.
Česko, rodinný / komedie


20. čtvrtek 17.30 hod.,2D, vstupné 130 Kč
21. pátek 17.30 hod., 3D, vstupné 150 Kč  
MIMI ŠÉF
Zveme vás na setkání s velmi neobyčejným děckem, které nosí oblek a kravatu, mluví hlubokým hlasem a nemístně žertuje.
Režie: Tom McGrath. Hrají: Alec Baldwin, Steve Buscemi, Lisa Kudrow, Patton Oswalt, Jimmy Kimmel, Tobey Maguire.
USA, animovaný

20. čtvrtek a 22. sobota 20.00 hod., vstupné 110 Kč
OCHRÁNCI
Po dobu studené války vytvořila tajná organizace Patriot skupinu superhrdinů z různých sovětských republik. Celý rok museli hrdinové skrývat svoji identitu. Situace ve světě se však zhoršila a oni musí opět vyrazit do akce.
Režie: Sarik Andreasjan. Hrají: Anton Pampušnyj, Sanžar Madijev, Valerija Škirando, Vjačeslav Razběgajev, Sebastien Sisak, Alina Lanina. Rusko, akční / dobrodružný / sci-fi, (*15), české titulky, 100 min.


21. pátek 20.00 hod. a 22. sobota 17.30 hod., vstupné 120 Kč
ZTRACENÉ MĚSTO Z
V roce 1925 se legendární britský badatel Percy Fawcett vydal do amazonské džungle pátrat po bájné ztracené civilizaci. Na své poslední výpravě záhadně zmizel…
V roce 1906 se britský badatel Percy Fawcett (Charlie Hunnam) poprvé vydává do Amazonie. Během několika expedic pod záštitou Královské geografické společnosti podplukovník Fawcett a jeho asistent Henry Costin (Robert Pattinson) zmapují dosud neznámé území v Bolívii. S pomocí domorodců se vydávají proti proudu Rio Verde. Výprava čelí kanibalům, nemocem, nekonečným dešťům a nedostatku potravin, ale Fawcett se nevzdává.
Hluboko v srdci pralesa nachází důkazy o existenci neznámé, velmi vyspělé civilizace. V Anglii sklízí Fawcett jen posměšky ze strany vědecké obce, která jeho ztracenou civilizaci nazývá pouhými divochy. Ale Percyho odhodlání a posedlost najít bájné město Z je stále silnější. S podporou své oddané manželky (Sienna Miller) se v roce 1925 Percy, společně se synem (Tom Holland) a věrným přítelem Costinem, znovu vydávají do hluboké džungle…
Percy Fawcett se stal legendou a jeho osobnost byla předlohou např. pro postavu Indiany Jonese. Byl inspirací pro spisovatele Sira Arthura Conana Doyla, Michaela Crichtona a mnoho dalších. Dobrodružný film Ztracené město Z, inspirovaný skutečným příběhem, natočil americký režisér James Gray (Noc patří nám) podle knižního bestselleru Davida Granna Ztracené město v Amazonii. Hlavní role legendárního badatele byla svěřena Charliemu Hunnamovi (Pacific Rim – Útok na zemi). V dalších rolích se představí Robert Pattinson (sága Twilight, Voda pro slony), Sienna Miller (Americký sniper) a Tom Holland (Nic nás nerozdělí).
Režie: James Gray. Hrají: Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Sienna Miller, Tom Holland, Angus Macfadyen, John Sackville, Aleksandar Jovanovic, Bobby Smalldridge, Brian Matthews Murphy, Richard Buick, Mark Quigley, Simon Millar, Barnaby Edwards.
USA, akční / drama / historický, české titulky, 141 min.


27. čtvrtek a 28. pátek 17.30 hod., vstupné 110 Kč  
PŘES KOSTI MRTVÝCH
Hlavní postavou příběhu je Janina, energická, notně excentrická učitelka angličtiny a milovnice zvířat v důchodovém věku. Děj se odehrává v malé osadě na česko-polském pohraničí, kde se v rychlém sledu stane několik záhadných vražd bez jasně vysvětlitelné logiky či motivu. Hrůza a zděšení z vražd zároveň kontrastují s nezájmem místních občanů, kterým nevadí masové vyvražďování divokých zvířat v právě probíhající lovecké sezóně.
Režie: Agnieszka Holland. Hrají: Agnieszka Mandat, Wiktor Zborowski, Miroslav Krobot, Jakub Gierszał, Tomasz Kot, Borys Szyc, Marcin Bosak.
Polsko / Česko / Německo, krimi / drama / mysteriózní, 127 min.


27. čtvrtek a 29. sobota 20.00 hod., vstupné 120 Kč
ZAHRADNICTVÍ: RODINNÝ PŘÍTEL
Filmová trilogie ZAHRADNICTVÍ se skládá ze tří samostatných filmů odehrávajících se na pozadí nejdramatičtějších období minulého století a časově předchází oblíbenému snímku Pelíšky. Vypráví o třech rodinách: rodině leteckého radiotelegrafisty, rodině majitele kadeřnického salonu a rodině majitele zahradnictví. Obsáhne 20 let života postav, které musely v těchto pohnutých časech prožít nejlepší léta svých životů.
RODINNÝ PŘÍTEL je melodrama odehrávající se ve 40. letech za německé okupace. Tři mladé ženy a dvě děti čekají na návrat vězněných mužů a otců. Válkou vynucenému rodinnému společenství obětavě pomáhá rodinný přítel a lékař Jiří. Film je příběhem lásky, která nesměla být naplněna, vypráví o věrnosti, touze, vině a lásce, o odchodech a návratech, o rodině, rodičích a dětech. Jde o rodinný portrét viděný pohledem žen, které osud svedl dohromady.
Režie: Jan Hřebejk. Hrají: Aňa Geislerová, Ondřej Sokol, Jiří Macháček, Martin Finger, Klára Melíšková, Gabriela Míčová, David Novotný, Lenka Krobotová, Anna Fialová, Sabina Remundová, Karel Dobrý, Miroslav Táborský, Ivan Lupták, Filip Březina.
Česko, drama


28. pátek 20.00 hod. a 29. sobota 17.30 hod., vstupné 110 Kč
LOUPEŽ VE VELKÉM STYLU
V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze.
Režie: Zach Braff. Hrají: Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin, Joey King, Matt Dillon, Ann-Margret, Maria Dizzia, Josh Pais, Robert Myers, Lolita Foster, John Ortiz, Brendan Egan, Seth Barrish.
USA, komedie / krimi, české titulky,(*15)

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

25. ročník Mattoni Grand drink 2024…

04.05.2024 - 04.05.2024
u hotelu Thermal

První květnovou sobotu proběhne 25. ročník mistrovství světa v míchání nealko koktejlů: Mattoni Grand drink. Akce je…

Thermal Beer&Grill Fest vol. 2 2024…

03.05.2024 - 04.05.2024
Promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 2. ročník festivalu Thermal Beer & Grill Fest, kde budou moci ochutnat piva od malých i…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 26. duben

Dnes má svátek Oto

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete