Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Program kina Ostrov na únor

01.02.2017 - 28.02.2017 Ostrov

Nenechte si ujít Program kina Ostrov na měsíc únor.Čeká na vás:VELKÉ 2D a 3D KINO2. čtvrtek a 3. pátek 17.30 hod., vstupné 110 Kč  PSÍ POSLÁNÍVšichni psi jednou přijdou do nebe… Ale nejprve musí splnit své poslání.Režie: Lasse Hallström. Hrají: Britt Robertson, Dennis Quaid, Josh Gad, Peggy Lipton, Juliet Rylance, John Ortiz, Luke Kirby, Gabrielle Rose, Caroline Cave, Nicole LaPlaca, Michael…

Adresa a kontaktní informace

Nenechte si ujít Program kina Ostrov na měsíc únor.

Čeká na vás:

VELKÉ 2D a 3D KINO

2. čtvrtek a 3. pátek 17.30 hod., vstupné 110 Kč  
PSÍ POSLÁNÍ
Všichni psi jednou přijdou do nebe… Ale nejprve musí splnit své poslání.
Režie: Lasse Hallström. Hrají: Britt Robertson, Dennis Quaid, Josh Gad, Peggy Lipton, Juliet Rylance, John Ortiz, Luke Kirby, Gabrielle Rose, Caroline Cave, Nicole LaPlaca, Michael Patric, Michael Bofshever, Robert Mann, Kelly-Ruth Mercier, K. J. Apa, Bryce Gheisar. USA, komedie / drama, 100 min.


2. čtvrtek a 4. sobota 20.00 hod., vstupné 120 Kč
KRUHY
Julie (Matilda Anna Ingrid Lutz) dostává strach o svého přítele Holta (Alex Roe), když zkoumá temnou městskou legendu o tajemné videokazetě. O té se říká, že ten, kdo se na ni podívá, přesně po sedmi dnech od zhlédnutí zemře. Ona sama se obětuje, aby zachránila svého přítele, a přitom zjistí děsivou skutečnost: že je v něm "film ve filmu", který ještě nikdo neviděl.
Režie: F. Javier Gutiérrez. Hrají: Matilda Anna Ingrid Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan, Vincent D'Onofrio, Laura Wiggins, Andrea Powell, Zach Roerig, Jill Jane Clements.
USA, horor / drama, (*15), české titulky

3. pátek 20.00 hod. a 4. sobota 17.30 hod., vstupné 110 Kč
ZAKLADATEL
Skutečný příběh muže, který byl ztělesněním amerického snu a vybudoval nejznámější síť rychlého občerstvení na světě. V roce 1954 dostal Ray Kroc (Michael Keaton) objednávku na šest mixérů na výrobu oblíbených mléčných šejků od bratrů McDonaldových, kteří provozovali malou restauraci s hamburgery v jižní Kalifornii. Toto neobvykle velké množství ho okamžitě zaujalo a rozhodl se, že dodávku vyřídí osobně. Od tohoto momentu se začala psát historie obrovského impéria McDonald, do kterého dnes patří neuvěřitelných 35 000 poboček po celém světě.
Režie: John Lee Hancock. Hrají: Michael Keaton, Laura Dern, Linda Cardellini, Nick Offerman, Patrick Wilson, B. J. Novak, John Carroll Lynch, Griff Furst, Steve Coulter, Cara Mantella, Lauren Lee Denham, Catherine Dyer, Ric Reitz, Victor McCay, Wilbur Fitzgerald, David Silverman. USA, životopisný / drama, (*12), české titulky, 115 min.


9. čtvrtek 17.30 hod.,2D, vstupné 110 Kč
11. sobota 17.30 hod., 3D, vstupné 130 Kč  
LEGO BATMAN FILM
V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film "LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman.
Režie: Chris McKay. Hrají: Will Arnett, Michael Cera, Zach Galifianakis, Ralph Fiennes, Rosario Dawson, Mariah Carey, Jenny Slate. USA, animovaný / akční / komedie


9. čtvrtek a 10. pátek 20.00 hod., vstupné 140 Kč
PADESÁT ODSTÍNŮ TEMNOTY
PONOŘTE SE DO TEMNĚJŠÍHO ODSTÍNU
Jamie Dornan a Dakota Johnson se vracejí jako Christian Grey a Anastasia Steeleová v Padesáti odstínech temnoty, druhé kapitole milostného příběhu, který vychází z celosvětového knižního fenoménu. Začínat bude přesně tam, kde skončil jeho předchůdce, tedy film, který celosvětově vydělal přes 560 miliónů dolarů. Už na Valentýna 2017 se budete moci ponořit do vyprávění, jež bude ještě o odstín temnější.
Odmítnutý Christian Grey se pokusí přimět obezřetnou Anastasii k obnovení vztahu. Ta souhlasí jen pod podmínkou, že se zcela změní pravidla, na kterých dosud fungoval. Ve chvíli, kdy se mezi nimi začne obnovovat důvěra a do jejich soužití se vrátí stabilita, začnou se kolem nich motat temné stíny z Christianovy minulosti. Jejich cílem je zničit společnou budoucnost páru.
Spolu s Jamiem Dornanem a Dakotou Johnson se vracejí I oscarová Marcia Gay Harden, Eloise Mumford, Victor Rasuk, Luke Grimes, Jennifer Ehle, Rita Ora a Max Martini. V pokračování se k nim připojí oscarová Kim Basinger. Padesát odstínů temnoty režíruje James Foley (Domek z karet) pod bedlivým dohledem autorky předlohy E. L. James.
Režie: James Foley. Hrají: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Max Martini, Kim Basinger, Luke Grimes, Eloise Mumford, Rita Ora, Victor Rasuk, Bella Heathcote, Hugh Dancy, Tyler Hoechlin, Marcia Gay Harden, Eric Johnson, Michelle Harrison, Fay Masterson, Fraser Aitcheson, Robinne Lee, Gary Hudson, Jaclyn Jonet, Paniz Zade. USA, drama / romantický, (*15), české titulky, 121 min.


10. pátek 17.30 hod. a 11. sobota 20.00 hod., vstupné 120 Kč
MÍSTO U MOŘE
Snímek Místo u moře, nejnovější film úspěšného scenáristy a režiséra Kennetha Lonergana, vypráví příběh osamělého bostonského údržbáře, jemuž se zcela změní život poté, co se vrací do svého rodného města, aby se zde postaral o svého dospívajícího synovce. Místo u moře, příběh rodiny Chandlerů, žijící po generace v rybářské vesničce v Massachusetts, je dojemný a současně i nečekaně humorný portrét, zobrazující sílu rodinné lásky, život v menších komunitách, obětování se a také naději.
Po smrti svého staršího bratra Joea (Kyle Chandler) zjišťuje Lee Chandler (Casey Affleck) s velkým překvapením, že byl svým bratrem ustanoven jako jediný opatrovník synovce Patricka (Lucas Hedges). Lee opouští své současné zaměstnání a naplněn obavami se vrací do vesnice Manchester-by-the-Sea, aby zde pečoval o temperamentního šestnáctiletého Patricka. Je také nucen se vyrovnat se svou minulostí, která ho odloučila od manželky Randi (Michelle Williams) i od komunity, ve které se narodil a dospíval. Lee a Patrick, které spojuje pouto jediného člověka, jenž celou rodinu udržoval pohromadě, se oba snaží smířit s životem ve světě bez Joea.
Režie: Kenneth Lonergan. Hrají: Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler, Lucas Hedges, Heather Burns, Tate Donovan, Josh Hamilton, Matthew Broderick, Gretchen Mol, Tom Kemp, Anna Baryshnikov, Jeffrey Corazzini, Peter Steve Harris, Kara Hayward, Erica McDermott, Susan Pourfar.
USA, drama, (*12), české titulky, 135 min.


16. čtvrtek 17.30 hod., vstupné 100 Kč  
ANDĚL PÁNĚ 2
Anděl Petronel stále pracuje u Nebeské brány, ale je přesvědčen, že by si zasloužil lepší službu. Jeho věčný pokušitel, čert Uriáš, začne Petronela ponoukat. Stačí utrhnout jablíčko ze stromu Poznání a bude vědět to, co ví jen Bůh! A cesta k zaslouženému uznání bude volná. Hádka Petronela s Uriášem o jablko Poznání ale skončí neslavně. V potyčce se vzácné ovoce skutálí až na Zemi. Anděl-popleta a jeho kamarád čert-pokušitel musí šupem na svět, jablko Poznání najít a přinést zpátky. V předvečer svátku svatého Mikuláše se zamotají do podivuhodného reje. Setkávají se s malou Anežkou a její krásnou maminkou Magdalenou, partou nepoctivých koledníků, vydřiduchem Košťálem i sympatickým Párkařem. Než se jim podaří jablko najít a vrátit tam, kam patří, bude třeba zažít velké dobrodružství a projít několika nebezpečnými situacemi. A po řadě lidských i "božských" zkoušek naši hrdinové nakonec zjistí, že cesta k poznání vede především přes sebe sama, přes objevení síly přátelství, lásky a schopnosti odpuštění.
Režie: Jiří Strach. Hrají: Ivan Trojan, Jiří Dvořák, Vica Kerekes, Anna Čtvrtníčková, Jiří Bartoška, Bolek Polívka, Vojtěch Dyk, Pavel Liška, Stanislav Majer, Viktor Antonio, Marek Taclík, Marián Labuda st., Jiřina Bohdalová, Josef Abrhám, Aňa Geislerová, Veronika Žilková, Martin Huba, Petr Čtvrtníček, Gabriela Osvaldová, Klára Issová, Michal Horáček, Matěj Hádek, Lucie Bílá, Jaroslav Plesl, Alena Mihulová, Viktor Preiss, Roman Luknár, Jiří Pecha, Zdeněk Dušek, Matyáš Svoboda, Karel Smyczek, Charlotte Ella Gottová, Renata Rychlá, Lenka Barilíková, Karel Vávrovec, Jiří Fero Burda, František Polívka, Zdena Sajfertová, Juraj Timko, Andrea Elsnerová, Růžena Merunková. Česko, pohádka, 99 min.

16. čtvrtek a 18. sobota 20.30 hod., vstupné 130 Kč
T2 TRAINSPOTTING
Renton, Begbie, Simon a Spud. Príbeh štvorice narkomanov zo škótskeho Edinburghu sa pred dvadsiatimi rokmi naveky zapísal do dejín kinematografie. V pokračovaní s názvom Trainspotting 2 sa na plátno vracajú všetky obľúbené postavy z jednotky a zdá sa, že budú musieť riešiť podobné problémy ako v minulosti. Namiesto života premárneného drogami však budú oveľa aktuálnejšie. Legendárny monológ z originálu v prvom traileri naráža na niektoré z najväčších problémov súčasnej spoločnosti – sociálne siete či závislosť na porne.
Režie: Danny Boyle. Hrají: Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Robert Carlyle, Ewen Bremner, Kelly Macdonald, Anjela Nedyalkova, Shirley Henderson, Irvine Welsh, Simon Weir.
Velká Británie, drama / krimi, (*15), české titulky, 109 min.

17. pátek 17.30 hod., vstupné 110 Kč
ZLATO
Film je natočen podle skutečného příběhu těžebního skandálu Bre-X Mineral Corporation na počátku 90. let.
V hlavní roli skvělý Matthew McConaughey. Slogan : O peníze vůbec nešlo.
Režie: Stephen Gaghan. Hrají: Matthew McConaughey, Édgar Ramírez, Bryce Dallas Howard, Corey Stoll, Toby Kebbell, Rachael Taylor, Bruce Greenwood, Stacy Keach, Michael Landes, Timothy Simons, Bill Camp, Macon Blair, Adam LeFevre, Dylan Kenin, Matthew Page, Frank Wood, Kristen Rakes, Ben Whitehair, Hank Rogerson, Sahajak Boonthanakit, William Sterchi, USA, drama / dobrodružný / thriller, (*15), české titulky, 121 min.

17. pátek a 18. sobota 17.30 hod., vstupné 120 Kč
MLČENÍ
Silence je příběh dvou mladých mnichů, kteří se v 17. století vydají hledat svého zmizelého učitele v tajemném a exotickém Japonsku, kde je jejich víra postavena mimo zákon a jejich přítomnost zakázaná. Následuje oslňující a napínavá zkouška jejich vytrvalosti, víry a schopnosti přežít.
Režie: Martin Scorsese. Hrají: Andrew Garfield, Adam Driver, Liam Neeson, Tadanobu Asano, Ciarán Hinds, Šin'ja Cukamoto, Jósuke Kubozuka, Ogata Issei, SABU, Rjó Kase, Nana Komacu, Michié, Kacuo Nakamura, Joši Oida. Mexiko / Tchaj-wan / USA, drama / historický, české titulky, 161 min.


23. čtvrtek a 24. pátek 17.30 hod.  
PES ROCKU
Pes, který štěká, nekouše. Z Bodiho měl být hlídací pes v idylické vesničce a měl strážit dovádivé ovce před vlky. Místo toho ale vzal kytaru a stal se zcela novým druhem - psem rockovým. Bodi není pes popu, ani pes měsíce, je to Pes ro(c)ku. A ovce? Těm se snad nic nestane a taky to pořádně roztočej.
Režie: Ash Brannon. Hrají: Mae Whitman, Matt Dillon, Sam Elliott, Luke Wilson, J.K. Simmons, Kenan Thompson, Jorge Garcia, Grey Griffin, Eddie Izzard, Lewis Black.
Režie: Ash Brannon. Hrají: Mae Whitman, Matt Dillon, Sam Elliott, Luke Wilson, J.K. Simmons, Kenan Thompson, Jorge Garcia, Grey Griffin, Eddie Izzard, Lewis Black. USA, animovaný, 80 min.


23. čtvrtek a 25. sobota 20.00 hod.
BÁBA Z LEDU
Po setkání s otužilcem Broňou (Pavel Nový) začíná ovdovělá Hana (Zuzana Kronerová) pozvolna měnit svůj stereotypní život, který se doposud točil výhradně kolem jejích synů (Marek Daniel, Václav Neužil), snach (Petra Špalková, Tatiana Vilhelmová) a vnoučat. Zatímco šedesátnice Hana prožívá love story, tradiční víkendové obědy v rodinné vile ztrácejí na idyličnosti a postupně vyplouvá na povrch, že každý z hrdinů má nějaké tajemství. Haniným nečekaným spojencem se stává vnuk Ivánek, který si zamiloval nejen svérázného Broňu, ale i jeho slepici Adélu a otužileckou komunitu na břehu Vltavy. Příběh rozkrývající nelehké vztahy mezi třemi generacemi přináší naději, že život lze vzít do vlastních rukou v jakémkoli věku.
Režie: Bohdan Sláma. Hrají: Zuzana Kronerová, Pavel Nový, Daniel Vízek, Václav Neužil ml., Tatiana Vilhelmová, Petra Špalková, Marek Daniel, Alena Mihulová, Marie Ludvíková, Luboš Veselý.
Česko / Slovensko / Francie, drama / romantický / komedie, 160 min.


24. pátek 20.00 hod. a 25. sobota 17.30 hod., vstupné 110 Kč
JOHN WICK 2
Další dobrodružství nájemného zabijáka Johna Wicka
Režie: Chad Stahelski. Hrají: Keanu Reeves, Common, Bridget Moynahan, Ian McShane, John Leguizamo, Lance Reddick, Thomas Sadoski, Ruby Rose, Riccardo Scamarcio, Peter Stormare, Laurence Fishburne, Perry Yung, Aly Mang, David Patrick Kelly, Marko Caka, Crystal Lonneberg, Claudia Gerini, Angel Pai, Alex Ziwak, Mark Vincent, Marmee Cosico, Chris LaPanta, Doris McCarthy.
USA, akční / thriller / krimi, české titulky, (*15)

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

25. ročník Mattoni Grand drink 2024…

04.05.2024 - 04.05.2024
u hotelu Thermal

První květnovou sobotu proběhne 25. ročník mistrovství světa v míchání nealko koktejlů: Mattoni Grand drink. Akce je…

Thermal Beer&Grill Fest vol. 2 2024…

03.05.2024 - 04.05.2024
Promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 2. ročník festivalu Thermal Beer & Grill Fest, kde budou moci ochutnat piva od malých i…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete