Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Punkrockoví divočáci Slaves vystoupí na narozeninách ROXY - Praha

24.10.2018 Praha

Ať už si myslíš, že je punk mrtvý, nebo ne, jednu kapelu jsi v posledních dvou letech nemohl/a minout. Slaves mají za sebou jen pár let existence, za to vystřelili do světa tři nadupané alba plné syrové energie, křiku, ale i pořádných garážových a rock’n’rollových riffů. Přes svůj kontroverzní název, texty a neochotu ke klasické komerční prezentaci se Slaves dostali na špici britských žebříčků,…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dlouhá 33 110 00, Praha 1
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Ať už si myslíš, že je punk mrtvý, nebo ne, jednu kapelu jsi v posledních dvou letech nemohl/a minout. Slaves mají za sebou jen pár let existence, za to vystřelili do světa tři nadupané alba plné syrové energie, křiku, ale i pořádných garážových a rock’n’rollových riffů. Přes svůj kontroverzní název, texty a neochotu ke klasické komerční prezentaci se Slaves dostali na špici britských žebříčků, sebrali nominaci na Mercury Prize a svými koncerty propotili nejeden vyprodaný sál včetně slavné Brixton Academy. 26. narozeniny ROXY začnou drze nekompromisní středeční otvíračkou.

Laurie Vincent trápí kytaru, basu, plive do mikrofonu zatímco Isaac Holman divoce běhá kolem bicích ve snaze vymlátit z nich duši, sem tam někdo z nich skočí do kotle a najednou oba stojí na pódiu a věnují se bluesové verzi jednoho ze svých songů. Takto to vypadá, když na pódiu řádí Slaves, na první pohled dvojice grázlíků z Kentu, kteří si odskočili z fotbalového zápasu, na druhý už jeden z nejpřímočařejších projektů punkové a rockové scény současnosti.

Sedmnáctý srpen je datum vydání čtvrté studiové desky Acts of Fear and Love, která se chystá opřít do nenávisti mezi lidmi. "Nenávist neexistuje, zbývá jen láska a strach” zní podtitul alba, které má znít jinak než vše předchozí. Co na to řeknou kritici a fans? Podle všeho je to klukům úplně jedno, soustředí se na upřímnou zpověď a energii, která je táhne mezi lidi. Ať už jde o velkou stage nebo uplivaný bar v Kentu, pódium ovládnou na jednu noc dva divočáci a energii po jejich show nejde vyvětrat ani za týden. Stejné to bude i v rámci středeční otvíračky 26. narozenin klubu ROXY.

Další akce v okolí

Galakoncert 03 – Film & Musical za …

20.04.2024 - 20.04.2024
Praha

Užijte si hity z Moulin Rouge, Jesus Christ Superstar, Hříšného tance, Jamese Bonda a mnoha dalších světových i českých…

Butky Park otvírá: Festival plný zá…

20.04.2024 - 20.04.2024
Galerie Butovice

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na…

Festival Mezinárodní týdny tance za…

21.04.2024 - 21.04.2024
Divadlo na Vinohradech

Blíží se osmatřicátý ročník Mezinárodních týdnů tance, nejstaršího festivalu současného tanečního umění ve střední…

Mikuláš Pokorný Trio 2024 - Praha

23.04.2024 - 23.04.2024
Bastion

Koncert z cyklu městské části Praha 2 – Hudba na hradbách 2024. Seskupení hudebníků, kteří se v poslední době zapsali…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete