Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zámek Loučeň

02.08.2014 Loučeň

Skoro v polovině svého letního putování, 2.srpna, se Country Radio zastaví také pozdravit všechny návštěvníky zámku Loučeň. Nepřehlédnutelné týpí, oblíbení moderátoři, grilovačka, pivo, limonáda, pěkný dárek a to všechno zadarmo.Celé léto se tým Country Radia vydává po všech koutech naší krásné země. První srpnovou sobotu zavítá tým oblíbených moderátorů i na zámek Loučeň.Akce s názvem PUŤÁK…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zámek Loučeň, Loučeň č. p. 1
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Nymburk
Obec
Loučeň

Fotogalerie k článku

Skoro v polovině svého letního putování, 2.srpna, se Country Radio zastaví také pozdravit všechny návštěvníky zámku Loučeň. Nepřehlédnutelné týpí, oblíbení moderátoři, grilovačka, pivo, limonáda, pěkný dárek a to všechno zadarmo.

Celé léto se tým Country Radia vydává po všech koutech naší krásné země. První srpnovou sobotu zavítá tým oblíbených moderátorů i na zámek Loučeň.

Akce s názvem PUŤÁK COUNTRYTÝPKA s sebou přiveze nejen své nepřehlédnutelné žluté týpí, ale také spolu s moderátory zažijete pořádnou grilovačku, kterou je třeba spláchnout vychlazeným pivem. Pro ty menší pak nechybí samozřejmě limonáda. Startujeme už v 11:00.

Nejen krásným prostředím tým Country Radia zámek Loučeň zajisté uchvátí. Musíme prozradit, že i pro některé z nich návštěva Loučeně bude i vzpomínkou na místo činu. Svojí další životní etapu tu letos svatbou nastartovali společně  moderátorka Veronika Albrechtová (dřívě Čičková) a programový ředitel Miroslav Albrecht.

S plným bříškem po pořádné grilovačce už zbývá jen vyrazit na procházku po našem krásném zámeckém parku s labyrinty. A neměli byste zapomenout navštívit Bílou paní.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Poděbradský triatlon 2024 - Poděbra…

19.05.2024 - 19.05.2024
koupaliště Jezero

Závod pro malé i velké sportovce.

Kounicefest 2024 - Kounice

22.06.2024 - 22.06.2024
Kounice

Na hřišti za úřadem městyse Kounice se už potřetí bude konat zajímavý festival.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 18. duben

Dnes má svátek Valérie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete