Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

RC model show

15.08.2015 Zvole

PĚTILETÝ PILOT NA MODELÁŘSKÉ SHOW NA ŠIKLOVĚ MLÝNĚAkrobatické lety špičkových RC pilotů, ukázky vzdušného boje modelů kategorie Aircombat, lety špičkových maket modelů skutečných letadel, to vše doplněno odborným i zábavným komentářem zažijete 15. srpna na Šiklově mlýně u Zvole nad Pernštejnem. O večerní program se postará noční prohlídka Strašidelného zámku Draxmoor v Dolní Rožínce. Tato…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Westernové městečko Šiklův Mlýn Zvole nad Pernštejnem
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Žďár nad Sázavou
Obec
Zvole

Fotogalerie k článku

PĚTILETÝ PILOT NA MODELÁŘSKÉ SHOW NA ŠIKLOVĚ MLÝNĚ

Akrobatické lety špičkových RC pilotů, ukázky vzdušného boje modelů kategorie Aircombat, lety špičkových maket modelů skutečných letadel, to vše doplněno odborným i zábavným komentářem zažijete 15. srpna na Šiklově mlýně u Zvole nad Pernštejnem. O večerní program se postará noční prohlídka Strašidelného zámku Draxmoor v Dolní Rožínce. Tato prohlídka pro dospělé začíná ve 22 hodin. Předposlední srpnovou sobotu 22. 8. zveme všechny na velký Rodinný den s Haribo a také velký koncert Františka Nedvěda. Držitelé rodinných a senior pasů mohou navíc využít různé slevy a výhody.

V půlce srpna již pravidelně Šiklův mlýn propůjčuje svá letiště příznivcům modelů letadel i helikoptér. V sobotu 15. srpna se k nám sjedou modeláři z celé České republiky, aby předvedli své modely a hlavně úžasné akrobatické kousky. K vidění budou nejrůznější modely letadel, které jsou kolikrát věrnou kopií skutečných letounů. Úžasná podívaná bude zajisté ukázka vzdušného boje modelů kategorie Aircombat, což je boj modelů letadel o 12 m dlouhé stuhy přivázané na modelech. V minulosti k nám létaly i modely stíhacích letounů, které dosahují rychlosti až 400 km nebo německý bojový letoun, který dokonce napodoboval střelbu a ve finále shodil i bombu. Fanoušci helikoptér si přijdou na své při přehlídce a akrobacii všemožných modelů. Pilotů se k nám sjede kolem 40 a nejmladšímu je teprve 5 let. Po celý den běží ve westernovém městečku denní program včetně divadel, nové westernové show a tanečních přehlídek na náměstí. Zábavu si můžete užít i na více jak dvacítce atrakcí (např. zrcadlový labyrint, jízda na el. býkovi nebo okružní jízda po areálu s výkladem v Safari vláčku). K dispozici je také aquapark s divokou řekou a megatrampolínou, nebo jízdy ve speciálně upraveném bojovém vozidle pěchoty. Ve večerních hodinách se můžete těšit na noční ohňovou show pohádku Poslední dračí vejce. Bláznivý příběh zasazen do světa pohádky, který pobaví nejen děti, ale i dospělé zakončí ohňostroj. Noc však nekončí. Upíry, kostlivce s motorovou pilou či děsivou čarodějnici můžete potkat od 22 hodin na unikátní Noční prohlídce Strašidelného zámku Draxmoor v Dolní Rožínce.

PROGAM SOBOTA 15. 8.:

V 10 hodin zahájení programu na náměstí westernového městečka a první vystoupení temperamentních Mexičanek i tanec hadí ženy Amry.
V 10:30 ukázky modelů letadel na horním letišti Golf
Od 11:00 ukázky modelů helikoptér na spodním letišti Buffalo
Na 11:30 je připravené humorné divadelní představení z divokého západu Samovo tajemství v přírodním amfiteátru a po něm následuje kankán a tanec vězenkyň na náměstí westernového městečka.
Ve 14:30 se sejdeme v amfiteátru na novou westernovou show "Amerika v čase zábavně i poučně".
Od 16:00 ukázky modelů letadel na horním letišti Golf
V 16:30 ukázky modelů helikoptér na spodním letišti Buffalo
V 18:00 nás opět v amfiteátru čeká krásný dramatický příběh Molly Parkerová, kde nebudou chybět divoké přestřelky a ohlušující výbuchy.   
Od 19 hodin bude na náměstí probíhat animační večer
Na 21. hodinu se sejdeme naposledy v amfiteátru na noční ohňovou show pohádku Poslední dračí vejce.
Po 22. hodině je připravená Dicso party a jízdy v nočním strašidelném vláčku ve westernovém městečku nebo noční prohlídce Strašidelného zámku Draxmoor v Dolní Rožínce.

CELÝ DEN:
V Dolní Rožínce je otevřen Strašidelný zámek Draxmoor.
Atrakce v areálu Šiklova mlýna pro celou rodinu.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 26. duben

Dnes má svátek Oto

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete