Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Region Lipsko hledá v České republice odborníky

26.09.2014 - 27.09.2014 Brno

V polovině září odstartovala jedinečná roadshow zaměřená na vzdělané odborníky nejrůznějších profesí a absolventy vysokých škol z České republiky, Slovenska a Polska, kteří hledají nové pracovní perspektivy v zahraničí. Cílem roadshow je představit zájemcům region Lipsko, místní podniky a společnosti a s tím související konkrétní pracovní možnosti a pozice, které nabízí trh práce v západním…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

V polovině září odstartovala jedinečná roadshow zaměřená na vzdělané odborníky nejrůznějších profesí a absolventy vysokých škol z České republiky, Slovenska a Polska, kteří hledají nové pracovní perspektivy v zahraničí. Cílem roadshow je představit zájemcům region Lipsko, místní podniky a společnosti a s tím související konkrétní pracovní možnosti a pozice, které nabízí trh práce v západním Sasku. V České republice bude mít tato roadshow zastávky v Brně (Galerie Vaňkovka - 26. a 27. září 2014) a Praze (Centrum Černý Most - 1. a 2. října 2014).

 

Velkými zaměstnavateli v regionu Lipsko jsou kromě společností jako Porsche, BMW, DHL a Siemens také např. Dow Chemical, Telecom či Villeroy & Boch. Obzvláště žádáni jsou nejen odborníci s praktickými zkušenostmi a absolventi vysokých škol, ale např. také učni pro nejrůznější branže. "Region Lipsko skýtá ideální pracovní podmínky pro odborníky všech možných oborů. Z České republiky to navíc není do Saska daleko, což může být právě pro české odborníky důležitým rozhodovacím argumentem," myslí si Lutz Thielemann, jednatel společnosti Invest Region Leipzig, která roadshow zastřešuje. Dobré uplatnění najdou v regionu Lipsko především odborníci z technických oborů, logistiky, přírodních věd, gastronomie a řemeslné výroby.

 

Invest Region Leipzig GmbH je společnost města Lipsko, Obchodní a průmyslové komory Lipsko a zemských okresů Severní Sasko a Lipsko. Tato společnost má na starost marketing regionu Lipsko na národní i mezinárodní úrovni, akvizici nových podniků a získávání odborníků pro region Lipsko.

 

Během roadshow můžete na vybraných místech kromě důležitých informací o regionu Lipsko získat také konkrétní nabídky práce prostřednictvím portálu www.work-in-leipzig.de. Těšíme se na vás na následujících místech:

 

  • 26. a 27. září 2014, Galerie Vaňkovka Brno
  • 28. a 29. září 2014, Eurovea Shopping Mall Bratislava
  • 1. a 2. října 2014, Centrum Černý Most Praha 

 

 

 

Mapa

Další akce v okolí

Noční běh pro Světlušku pokračuje v…

04.04.2024 - 04.04.2024
Špilberk

Již třetí letošní Noční běh pro Světlušku hostí jihomoravská metropole Brno. Ve čtvrtek 4. dubna opět ve 21 hod.…

Urban Challenge 2024 - Brno

24.05.2024 - 25.05.2024
Areál Integrované…

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Hravé neděle na Zážitkovce Brno - 2…

07.04.2024 - 07.04.2024
Zážitkovka Brno

Pomalujte a odneste si tričko s čupr chobotnicí, hrajte novinky i topovky od Kvída.

Hravé neděle na Zážitkovce Brno - 2…

14.04.2024 - 14.04.2024
Zážitkovka Brno

Utkejte se v malířském souboji. Poznejte Albi novinku ze série párty her.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete