Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

ROADSHOW NA PODPORU BOJE S RAKOVINOU V KLADNĚ

25.09.2014 Kladno

ROADSHOW NA PODPORU BOJE S RAKOVINOU V KLADNĚVe čtvrtek 25. 9. 2014 v 15:00 - 18:00 v Kladně v parku na rohu ulic Anglická a ItalskáZačátkem letošního roku Ministerstvo zdravotnictví ČR ve spolupráci se zdravotními pojišťovnami zahájilo projekt "Systém podpory prevence vybraných nádorových onemocnění v ČR – SCREENINGOVÉ PROGRAMY", který potrvá do 30. června 2015. Jeho cílem je zvýšení…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

ROADSHOW NA PODPORU BOJE S RAKOVINOU V KLADNĚ

Ve čtvrtek 25. 9. 2014 v 15:00 - 18:00 v Kladně v parku na rohu ulic Anglická a Italská

Začátkem letošního roku Ministerstvo zdravotnictví ČR ve spolupráci se zdravotními pojišťovnami zahájilo projekt "Systém podpory prevence vybraných nádorových onemocnění v ČR – SCREENINGOVÉ PROGRAMY", který potrvá do 30. června 2015. Jeho cílem je zvýšení návštěvnosti preventivních vyšetření tří nejrozšířenějších nádorových onemocnění v České republice – rakoviny tlustého střeva a konečníku, rakoviny prsu a rakoviny děložního čípku. V rámci projektu bylo na preventivní prohlídky doposud všemi zdravotními pojišťovnami adresně pozváno více než 1,4 milionu občanů z cílových skupin, které jsou onemocněními nejvíce ohrožené. Projekt podporuje celorepubliková informační kampaň, jejíž součástí je osvětová roadshow.

Roadshow za účasti významných lokálních osobností a odborníků z řad lékařů nabízí osvětový program, který všem přítomným poskytne informace o možnostech prevence vybraných nádorových onemocnění a návštěvě screeningových programů. Návštěvníci budou moci s přítomnými odborníky konzultovat své individuální dotazy. Každý také bude mít příležitost napsat svým blízkým vlastní vzkaz a motivovat je tak k návštěvě preventivního vyšetření stejně tak, jako to v informační kampani dělají Chantal Poullain, Ilona Svobodová a Jan Čenský. Aliance žen s rakovinou prsu během roadshow nabízí poradenství vyškolených pracovnic z partnerských organizací Aliance. Návštěvnice si také mohou samy vyzkoušet a naučit se samovyšetření prsu na speciálních modelech.

Více informací najdete na webu: www.bezrakoviny.cz

Mapa

Další akce v okolí

Festival Bez Předsudků 2024 - Kadno

17.04.2024 - 24.04.2024
Kladno

Festival Bez předsudků představí klíčová témata současnosti a to ve dnech 17. a 24. dubna na Kladně. Během těch…

Kladenský Majáles 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Kladno

Kladenský Majáles je studentský festival na oslavu jara, mládí a studentského života pořádaný studenty pro studenty,…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete