Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Rozmarné jaro aneb dobročinný bazar pro Rozmarýnu - Praha

27.04.2013 - 28.04.2013 Praha

O víkendu 27.4. a 28.4. se v Café Rozmar na pražském Rašínově nábřeží uskuteční dobročinný bazar, jehož výtěžek podpoří projekt sociální firmy Café Rozmar. Tradičně předvánoční akce se těší velkému zájmu veřejnosti a tak letos Rozmarýna vyzkouší i jarní verzi své typické benefice."Bazar je naše nejoblíbenější benefiční akce a stejně tak je oblíbená i mezi našimi příznivci. Po devíti letech jsme…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Praha, Café Rozmar na pražském Rašínově nábřeží
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

O víkendu 27.4. a 28.4. se v Café Rozmar na pražském Rašínově nábřeží uskuteční dobročinný bazar, jehož výtěžek podpoří projekt sociální firmy Café Rozmar. Tradičně předvánoční akce se těší velkému zájmu veřejnosti a tak letos Rozmarýna vyzkouší i jarní verzi své typické benefice.

"Bazar je naše nejoblíbenější benefiční akce a stejně tak je oblíbená i mezi našimi příznivci. Po devíti letech jsme si řekli, že je čas akci trochu oživit a tak jsme se rozhodli pro jarní verzi, která nabídne odlišnou, ale věříme, že neméně skvělou atmosféru" představuje změny Simona Bagarová z obecně prospěšné společnosti Rozmarýna, která pomáhá dětem a mladým lidem v ústavní výchově.  

Na jarním bazaru najdete stejně originální kousky jako na tom vánočním. Knížky přes pohádky až k červené knihovně, starožitnosti i kýče, šperky současné i v retro stylu, věci do domácnosti od praktických až po růžový porcelán.

Novinkou letošního bazaru je možnost nechat se nalíčit a poradit od profesionální vizážistky. Dobrovolná částka, kterou za rady dáte bude rovněž věnována Rozmarýně.

"Jako každý rok, i letos je možné věnovat věci k prodeji. Přijímáme naprosto vše, kromě oblečení. A donést věci je možné přímo do Café Rozmar každý všední den od 9.00 do 22.00." vyzývá k podpoře akce Simona Bagarová.

Akce tradičně podporuje projekt Café Rozmar, které jako první a jediná sociální firma v ČR zaměstnává mladé lidi po odchodu z dětského domova.

"Bazar podporuje i řada známých osobností, kteří nám věnují věci k prodeji. Na jarním bazárku tak najdete věci věnované herečkou a patronkou organizace Marthou Issovou, cd s originálním věnováním od Jana Budaře i spoustu věcí od kapely Tatabojs, která pro Rozmarýnu pořádá pravidelné koncerty. Do bazaru věnoval své originální grafiky zpěvák kapely Milan Cais." Představuje slavná jména Bagarová.

 

Těšíme se na vás!

Další akce v okolí

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Butky Park otvírá: Festival plný zá…

20.04.2024 - 20.04.2024
Galerie Butovice

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na…

Hokej s Patem a Matem

20.04.2024 - 21.04.2024
Praha

První sportovní akce s Patem a Matem bude patřit jednomu z nejoblíbenějších sportů - hokeji. S roztomilou dvojkou…

Galakoncert 03 – Film & Musical za …

20.04.2024 - 20.04.2024
Praha

Užijte si hity z Moulin Rouge, Jesus Christ Superstar, Hříšného tance, Jamese Bonda a mnoha dalších světových i českých…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete