Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Rožmberkap 2016

02.07.2016 Rožmberk nad Vltavou

Na začátku prázdnin dne 2. 7. 2016 se uskuteční v Rožmberku nad Vltavou –závod koloběhu Rožmberkap. Závod pořádá společnost Maharal travel a Městský úřad Rožmberk nad Vltavou ve spolupráci s Českým svazem koloběhu. V letošním roce se bude konat tzv. první ročník závodu koloběhu. Rádi bychom, aby se Rožmberkap stal tradicí. V dnešní přetechnizované době je velmi důležité nejen dospělé, ale…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Na začátku prázdnin dne 2. 7. 2016 se uskuteční v Rožmberku nad Vltavou –závod koloběhu Rožmberkap. Závod pořádá společnost Maharal travel a Městský úřad Rožmberk nad Vltavou ve spolupráci s Českým svazem koloběhu.

V letošním roce se bude konat tzv. první ročník závodu koloběhu. Rádi bychom, aby se Rožmberkap stal tradicí. V dnešní přetechnizované době je velmi důležité nejen dospělé, ale především děti motivovat ke sportu a k aktivitám v přírodě.

Proč závod na koloběžkách? Koloběžka se před pár lety stala opět velmi oblíbenou a jezdí na ní děti snad od tří let až po dospělé téměř do sta.

Závod bude probíhat na uzavřené trati a pojede se i americká štafeta. Rožmberkap bude nejenom zajímavou kulturní akcí, která přinese oživení v regionu, nýbrž i příležitostí pro prezentaci firem zabývajících se sportem, zdravou výživou, apod. Během závodu se budou probíhat doprovodné akce nejen na náměstí, ale i kolem trati. Je připraveno i překvapení, pokusíme se o zápis do Guinessovy knihy rekordů.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete