Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Rozsvícení vánočního stromu - Varnsdorf

03.12.2017 Varnsdorf

Město Varnsdorf vás srdečně zve na Rozsvícení vánočního stromu, které se koná první adventní neděli, 3. prosince 2017 v parku před Městským centrum kultury a vzdělávání Varnsdorf.Oblíbený advent se blíží mílovými kroky. Určitě se na něj všichni těšíte. Období, které trvá 4 týdny, patří mezi nejpopulárnější chvilky v roce, protože se během něj chystáme na Vánoce. Uklízíme, pečeme cukroví,…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
před Městským centrem kultury a vzdělávání Varnsdorf
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Děčín
Obec
Varnsdorf

Fotogalerie k článku

Město Varnsdorf vás srdečně zve na Rozsvícení vánočního stromu, které se koná první adventní neděli, 3. prosince 2017 v parku před Městským centrum kultury a vzdělávání Varnsdorf.

Oblíbený advent se blíží mílovými kroky. Určitě se na něj všichni těšíte. Období, které trvá 4 týdny, patří mezi nejpopulárnější chvilky v roce, protože se během něj chystáme na Vánoce. Uklízíme, pečeme cukroví, pořizujeme dárky pro své nejbližší či navštěvujeme trhy a vánoční koncerty.

V letošním roce začíná advent první prosincovou neděli. Slavnostní rozsvícení vánočního stromu se uskuteční v parku před Městským centrem kultury a vzdělávání Varnsdorf 3. prosince od 17:30 hodin. Program zahájí o dvě a půl hodiny dříve adventní trhy a bohaté občerstvení. Těšit se můžete na Ježíškovu poštovnu, dětské dílničky, jmelí, adventní věnce a mnoho dalšího. Proběhne také slet andělů. Půjde o pokus o co největší počet andělů na jenom místě.

Milovníci dobré hudby se mohou těšit na koncert kapely DoDoBand, Workship Band Varnsdorf. Před samotným rozsvícením vánočního stromu se slova ujmou představitelé města. Společně pak rozsvítí vánoční strom. Následně se můžete těšit na troubení z věže starokatolického kostela.

  

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Den v růžovém Děčín 2024 - Děčín

15.06.2024 - 15.06.2024
Děčín

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice.

Královský košt Děčín 2024

17.08.2024 - 17.08.2024
Na pěší zóně pod…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 26. duben

Dnes má svátek Oto

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete