Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Salsa Night 2017

17.02.2018 Jablonec nad Nisou

Zveme Vás na přehlídku temperamentních tanečníků představujících špičku mezi interprety latinskoamerických tanců, kteří se každoročně v únoru setkávají v Jablonci nad Nisou při "Salsa night". Pestrý program je připraven jak pro tanečníky, tak pro pouze diváckou netančící veřejnost, což odpovídá i tomu, že se jedná o jednu z nejreprezentativnějších akcí v duchu latinskoamerických rytmů.Na co se…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Zveme Vás na přehlídku temperamentních tanečníků představujících špičku mezi interprety latinskoamerických tanců, kteří se každoročně v únoru setkávají v Jablonci nad Nisou při "Salsa night". Pestrý program je připraven jak pro tanečníky, tak pro pouze diváckou netančící veřejnost, což odpovídá i tomu, že se jedná o jednu z nejreprezentativnějších akcí v duchu latinskoamerických rytmů.

Na co se můžete těšit

Těšit se můžete na otevřený parket, kvalitní hudbu, špičkové taneční výkony či stylové kostýmy. Autentickou atmosféru ještě podpoří tradiční hudební doprovod od profesionálních hudebníků z Karibiku. Tančit se bude Kubánský step, Danza De Cuba, Reggaeton, Salsa, Conga či karnevalový tanec Chancleta. Chybět nebudou ani folklorní a moderní dominikánské a kubánské tance ve stylových kostýmech. V závěru večera se k tanci připojí snad každý z účastníků, který si sebou vezme speciální obuv v podobě rezonujících dřeváků či těžkých bot. Na každého z účastníků zkrátka čeká energií nabitý večer, okořeněný živelnou hudbou, temperamentním tancem, brilantně namíchanými koktejly či specialitami z latinsko-americké kuchyně.

Salsa Night 2018

Vážení přátelé karibských tanců,

srdečně Vás zveme na víkendové lekce kubánských a dominikánských tanců s lektory a výbornými tanečníky z těchto zemí, jako doprovodný program k 9.ročníku SALSA NIGHT 2018 v Eurocentru Jablonec nad Nisou.

Lyžováíní od pátku 16.2.2018, lekce tance v sobotu 17.2. a v neděli 18.2.2018, 9.ročník Salsa Night v sobotu 17.2.2018 od 20 hod.s pestrým programem a s účinkujícími ze zahraničí.

 

Těšíme se na vás!

 

 

Mapa

Další akce v okolí

Závody na Kamenici odstartují letoš…

20.04.2024 - 21.04.2024
Plavy

O víkendu 20. – 21. dubna startují na Tanvaldské Kamenici v podhůří Jizerských hor první letošní závody v raftingu. Na…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete