Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

SAXYGIRLS BIGBAND

03.04.2015 - 04.04.2015 Praha

BIG BAND PARTYwww.bigbandneratovice.czNe u Kolína, ale v jednom nejmenovaném pražském obchodním centru. Ne medvědi, ale čtyřnásobný držitel divácké ceny TýTý a kapelník skvělého českého bigbandu. Ne náhodou, ale záměrně, protože je spojuje stejná krevní skupina. Krev skupiny muzika….Tak nějak se dá popsat začátek společné spolupráce charizmatického zpěváka, herce, moderátora a baviče Vladimíra…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

BIG BAND PARTY

www.bigbandneratovice.cz

Ne u Kolína, ale v jednom nejmenovaném pražském obchodním centru. Ne medvědi, ale čtyřnásobný držitel divácké ceny TýTý a kapelník skvělého českého bigbandu. Ne náhodou, ale záměrně, protože je spojuje stejná krevní skupina. Krev skupiny muzika….
Tak nějak se dá popsat začátek společné spolupráce charizmatického zpěváka, herce, moderátora a baviče Vladimíra Hrona a SaxyGirls Bigbandu Petra Svobody. Muže, jehož televizní hudební pořady pravidelně bourají hitparády divácké sledovanosti a orchestru, který patří k absolutní české bigbandové špičce.
Že je SGBPS orchestr plnokrevný a skvěle šlapající, o tom svědčí stovky koncertů a festivalových účastí u nás i po celé Evropě, televizních (ČT, TV Nova, BBC…) a rozhlasových (Radiožurnál, Český Rozhlas Dvojka, Leonardo, WCEV Radio Chicago…) pořadů, desítky a desítky hodin strávených ve studiích ať už při nahrávání snímků vlastních nebo při doprovodu sólistů z řad naší popové nebo klasické scény a mnoho jiných aktivit, které má za dobu působení na české profi scéně orchestr na svém kontě.
Stoprocentní a po všech stránkách mimořádný hudební zážitek z každého koncertu bigbandu zaručují už jen hvězdná jména v jeho sestavě – leader trumpetové sekce Milan Šoltész (KGB – Karel Gott Band, Pajky Pajk M.Kumžáka), trombonista Přemek Tomšíček (Orchestr Gustava Broma), saxofonistka Markéta Smejkalová (Bigband Českého Rozhlasu, Sto zvířat, Kabát..) nebo hudební skladatel a aranžér Jan Kučera, (kytarista Bigbandu F.Slováčka a mimo jiné také účastník legendárního zájezdu českých popových celebrit H.Vondráčkové a K.Gotta do brazilského Ria) a mnoho dalších.
A že je v případě SGBPS se navíc na co i dívat, slibuje nejznámější sekce orchestru. Frontmenkami bigbandu, jako jediného v celé Evropě, je totiž pětice skvělých saxofonistek a zároveň půvabných žen nebo lépe řečeno dívek – populární SaxyGirls.

Další akce v okolí

Galakoncert 03 – Film & Musical za …

20.04.2024 - 20.04.2024
Praha

Užijte si hity z Moulin Rouge, Jesus Christ Superstar, Hříšného tance, Jamese Bonda a mnoha dalších světových i českých…

Butky Park otvírá: Festival plný zá…

20.04.2024 - 20.04.2024
Galerie Butovice

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na…

Festival Mezinárodní týdny tance za…

21.04.2024 - 21.04.2024
Divadlo na Vinohradech

Blíží se osmatřicátý ročník Mezinárodních týdnů tance, nejstaršího festivalu současného tanečního umění ve střední…

Mikuláš Pokorný Trio 2024 - Praha

23.04.2024 - 23.04.2024
Bastion

Koncert z cyklu městské části Praha 2 – Hudba na hradbách 2024. Seskupení hudebníků, kteří se v poslední době zapsali…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete