Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sebastian v Prostějově

03.11.2017 Prostějov

Zpěvák Sebastian připravuje Vesmírnou tour 2017Popový zpěvák Sebastian se, po úspěchu jeho prvního samostatného turné, chystá v listopadu na novou koncertní šňůru po celé České republice, tentokrát s názvem VESMÍRNÁ TOUR 2017, a přesně podle toho bude vypadat i scéna. Během listopadu tak budou mít fanoušci, a zejména fanynky, možnost se setkat se zpěvákem osobně, a to v rámci autogramiády, která…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Zpěvák Sebastian připravuje Vesmírnou tour 2017

Popový zpěvák Sebastian se, po úspěchu jeho prvního samostatného turné, chystá v listopadu na novou koncertní šňůru po celé České republice, tentokrát s názvem VESMÍRNÁ TOUR 2017, a přesně podle toho bude vypadat i scéna. Během listopadu tak budou mít fanoušci, a zejména fanynky, možnost se setkat se zpěvákem osobně, a to v rámci autogramiády, která bude následovat po každém jeho koncertu. Na pódiu zazní všechny jeho dosavadní hity, včetně nejnovějšího songu Vesmírná i další nové písně! 

Sebastian Navrátil, jak zní celé jeho jméno, se v minulosti nejvíce vryl do paměti singlem Toulavá, který samozřejmě nechybí na jeho poměrně novém debutovém albu s názvem Hvězdy, za jehož prodej získal zlatou a platinovou desku. Jeho singly Toulavá, Záchranný bod, Až na to přijde, Hvězdy a Náhradní díly se všechny vešly do české rádiové Top 3 a stále se drží na pozici nejhranějších českých skladeb.

"Ve všech těch písních je kus mě, nejosobnější však pro mě jsou písničky s názvem Hoříš a Hvězdy," komentuje Sebastian singly na desce Hvězdy a dodává: "Na dvou písních z mého cédéčka hostovali kluci z Atmo Music, konkrétně se mnou spolupracovali na písni Polety a Vesmírná. A právě k Vesmírné nyní připravujeme i videoklip."

Vizuální stránka celé scény včetně pódia se ponese v duchu nejnovějšího singlu Vesmírná, podle které je celé turné pojmenované. Je tedy dost možné, že i když se koncert bude konat pod střechou, hosté budou vidět hvězdy. "Je to konečně koncert, který jsem si vždycky přál – nová show, ledková vizualizace a celková atmosféra," popisuje Sebastina nový koncept koncertů.

"I když lidi mají stále nejraději Toulavou, já nejraději na koncertech hraji VESMÍRNOU, mám ji totiž nejméně oposlouchanou a má pro mě šílenej drive a strašně mě baví," říká Sebastian.

Kompletní rozpis Vesmírná Tour 2017 zde:

03/11 - PROSTĚJOV / KASC / Autogramiáda & focení
04/11 - VAMBERK / MKS VAMBERK / Autogramiáda & focení
09/11 - OSTRAVA / KD AKORD / Autogramiáda & focení
10/11 - ČESKÁ LÍPA / KD CRYSTAL / Autogramiáda & focení
11/11 - JINDŘICHŮV HRADEC / KC JITKA / Autogramiáda & focení
16/11 - LITOMYŠL / MC KOTELNA / Autogramiáda & focení
17/11 - PRAHA / LUCERNA MUSIC BAR / Autogramiáda & focení
18/11 - PARDUBICE / ŽLUTÝ PES / Autogramiáda & focení
22/11 - VRATISLAVICE / 101010 / Autogramiáda & focení
24/11 - HEŘMANŮV MĚSTEC / KD / Autogramiáda & focení
01/12 - BRNO / KD RUBÍN / Autogramiáda & focení

 

Těšíme se na vás!

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete