Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Seminář: Láska, strach, odpuštění

24.02.2018 Jičín

Duševní stav každého člověka je provázen silnými citovými prožitky. Prospěšné citové stavy a myšlenky nás mohou míjet nebo jim můžeme jít v ústrety. Destruktivní způsob smýšlení nás může ovládat, nebo se s ním můžeme naučit pracovat. V semináři si ukážeme způsoby, možnosti, jak rozpoznat a zastavit škodlivé myšlení a citová rozpoložení, která směřujeme k druhým, ale často i k sobě. Zaměříme se na…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Duševní stav každého člověka je provázen silnými citovými prožitky. Prospěšné citové stavy a myšlenky nás mohou míjet nebo jim můžeme jít v ústrety. Destruktivní způsob smýšlení nás může ovládat, nebo se s ním můžeme naučit pracovat. V semináři si ukážeme způsoby, možnosti, jak rozpoznat a zastavit škodlivé myšlení a citová rozpoložení, která směřujeme k druhým, ale často i k sobě. Zaměříme se na různé podoby strachů a obav a jak je proměnit v sílu, která neškodí, ale pomáhá.

Klíčem k pochopení pojmu lásky nám budou Ježíšova slova: "Miluj bližního svého, jako sebe sama." Na praktických příkladech a společnou prací se pokusíme proniknout do podstaty těchto slov. Ona jsou i klíčem ke schopnosti odpouštět.

Vedoucí semináře:

Mgr. Radana Zubatá — učitelka na prvním stupni základní školy. Maminka tří dětí. Ve svém volném čase se zabývá duchovními souvislostmi a psychologií člověka.

Ing. Jan Zubatý — ředitel výrobní společnosti a předseda správní rady Nadace Hnutí Grálu. Otec tří dětí. Zajímá se o duchovní otázky od svého raného mládí.

Seminář je omezen na maximálně 15 účastníků.

Účastnický poplatek 500 Kč zahrnuje pracovní materiály, dopolední a odpolední občerstvení, kávu, čaj, studené nealko nápoje.

Přihlásit se lze na níže uvedených kontaktech do 15. 2. 2018 nebo lépe vyplněním a odesláním přihlašovacího formuláře. Účastnický poplatek prosíme uhradit na účet: 262478987/0300 pod variabilním symbolem 24022018 do 18. 2. 2018.

 

Nadace Hnutí Grálu v ČR

Telefon: +420 545 213 964

E-mail: info@poselstvigralu.cz

 

Podrobné informace o semináři: Radana Zubatá

Telefon: +420 775 343 938

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 26. duben

Dnes má svátek Oto

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete