Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Slávistické čarodějnice 2017 - Rožďalovice

30.04.2017 Rožďalovice

Návštěvníci středočeského města Rožďalovic sem přijíždějí obdivovat především turisticky atraktivní pamětihodnosti či nádhernou okolní přírodu. Atlas Česka by však všechny příznivce netradičních společenských akcí pozval na pravidelné "Slávistické čarodějnice", které poslední dubnový den rozčeří dění ve městě i jeho blízkém okolí.Na co se můžete těšitIdea zaměřit tento populární lidový svátek…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
prostranství v Zahradní ulici
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Nymburk
Obec
Rožďalovice

Fotogalerie k článku

Návštěvníci středočeského města Rožďalovic sem přijíždějí obdivovat především turisticky atraktivní pamětihodnosti či nádhernou okolní přírodu. Atlas Česka by však všechny příznivce netradičních společenských akcí pozval na pravidelné "Slávistické čarodějnice", které poslední dubnový den rozčeří dění ve městě i jeho blízkém okolí.

Na co se můžete těšit

Idea zaměřit tento populární lidový svátek zvláště na milovníky "nejkrásnějších fotbalových dresů na světě" vznikl již před notnou dávkou let a pravidelně se jej účastní desítky rodin s dětmi, senioři, milenecké páry či skupiny přátel. Červenobílá klaka odboru přátel SK Slavia v Rožďalovicích pořádá lidovou veselici tradičně na plácku v Zahradní ulici, kde se každý z účastníků může těšit na desítky zajímavých soutěží, kulturní vystoupení, lahodné občerstvení či ukázky historického šermu.

Především menší návštěvníci ocení soutěž v kopání penalt, malování oblíbeného slávisty, skákání v pytli, házení šipek či chytání rybiček ve vaničce. Samozřejmostí pak budou i bujaré ohně, rozsvítivší potemnělou dubnovou noc a vyzývající všechny zúčastněné k opečení buřtů či zpěvu srdci blízkých písní. Každého slávistu pak potěší i účast některé ze slavných tváří současné či historické generace těch nejlepších hráčů, kteří svůj fotbalový život spojili s červenobílým dresem s hvězdou na prsou. Ať už však patří Vaše sympatie jakémukoliv týmu, přijeďte se pobavit do Rožďalovic, kde můžete strávit nezapomenutelný mystický večer.

Slávistické čarodějnice 2017

Těšíme se na vás dne 30. 4. 2017.

 

 

 

Mapa

Další akce v okolí

Poděbradský triatlon 2024 - Poděbra…

19.05.2024 - 19.05.2024
koupaliště Jezero

Závod pro malé i velké sportovce.

Kounicefest 2024 - Kounice

22.06.2024 - 22.06.2024
Kounice

Na hřišti za úřadem městyse Kounice se už potřetí bude konat zajímavý festival.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 18. duben

Dnes má svátek Valérie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete