Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Slavkovské pivní slavnosti - Slavkov u Brna

16.08.2014 Slavkov u Brna

První pivní slavnosti ve Slavkově u Brna završí koncert kapely VltavaMilovníci piva můžou ve Slavkově u Brna 16. srpna otestovat a ohodnotit chuť piv šesti malých pivovarů z Moravy. Pohodovou atmosféru prvních Slavkovských pivních slavností navodí regionálně i tuzemsky proslavené hudební kapely včele s formací Vltava. Gastronomické setkání se uskuteční na centrálním náměstí - na nádvoří Panského…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Slavkov u Brna, nádvoří Panského domu
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Vyškov
Obec
Slavkov u Brna

Fotogalerie k článku

První pivní slavnosti ve Slavkově u Brna završí koncert kapely Vltava

Milovníci piva můžou ve Slavkově u Brna 16. srpna otestovat a ohodnotit chuť piv šesti malých pivovarů z Moravy. Pohodovou atmosféru prvních Slavkovských pivních slavností navodí regionálně i tuzemsky proslavené hudební kapely včele s formací Vltava. Gastronomické setkání se uskuteční na centrálním náměstí - na nádvoří Panského domu od 11.00. Návštěvníci můžou střídat atmosféru pivních slavností s děním v nedalekém zámeckém parku, kde se budou odehrávat Napoleonské hry.

Do Slavkova u Brna se v sobotu 16. srpna sjedou nejen milovníci napoleonské historie, ale také dobrého piva a hudby. Na nádvoří nejstarší budovy centrálního náměstí Slavkova u Brna se bude prezentovat šest minipivovarů, které se pochlubí hned několika typy piv. Návštěvníci můžou otestovat značky jako je místní Slavkoský pivovar, Lišák z Topolan, Hodonínský vojáček, Pivovar Vyškov, Moravský Žižkov a Syrovar.
 
Svému favoritovi pak můžou dát hlas a umožnit mu tak soutěžit o první Slavkovský tuplák. "Návštěvníci budou hodnotit jednotlivé pivovary. Odborná porota pak ocení ta nejlepší piva," přiblížil organizátor akce a vedoucí Společenského centra Bonaparte Martin Křížka.

Po celý den se budou na pódiu střídat pohodové kapely Junior band a The Firearms. Od půl osmé večer pak začne téměř dvouhodinový koncert kapely Vltava proslavenou svými surrealistickými texty nebo kultovní písní Marx, Engels, Beatles.

Závěr večera pak můžou návštěvníci prožít v nedalekém zámeckém parku, kde ohňostrůjci odpálí ve 22.00 slavnostní ohňostroj. V noci zde pak vyvrcholí Napoleonské hry – pořadatelé osvětlí celý zámek svíčkami a připraví pro návštěvníky překvapení ve stylu Napoleonovy manželky Josefíny.

Vstupné

na Pivní slavnosti činí 130 korun. Návštěvníci si můžou zakoupit také upomínkový půllitr s logem slavností. Vstupenky budou k dispozici v předprodeji v infocentru na zámku, nebo v den konání akce na nádvoří Panského domu. V případě nepříznivého počasí se akce přesouvá do Společenského centra Bonaparte.

 

Těšíme se na vás!

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete