Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Slavnosti piva v Písku

01.09.2017 - 02.09.2017 Písek

Slavnosti piva Písek nabídnou v roce 2017 řadu novinek a to převážně v programové části.První z nich bude několik tanečních a jiných vystoupení, a to v sobotu dopoledne a krátce po poledni, v rámci níž se představí převážně Písecké soubory. Druhou novinkou je zařazení fashion a dyzajn marketu pod taktovkou pražského Mint marketu, jehož produkčníh tým který realizuje ty nejlepší akce tohoto druhu…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Písek
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Písek
Obec
Písek

Fotogalerie k článku

Slavnosti piva Písek nabídnou v roce 2017 řadu novinek a to převážně v programové části.

První z nich bude několik tanečních a jiných vystoupení, a to v sobotu dopoledne a krátce po poledni, v rámci níž se představí převážně Písecké soubory. Druhou novinkou je zařazení fashion a dyzajn marketu pod taktovkou pražského Mint marketu, jehož produkčníh tým který realizuje ty nejlepší akce tohoto druhu v České republice.

Kvalitní občerstvení je pro nás stále prioritou, a proto jsme i tento rok oslovili ty, kteří kvalitu nabízejí. Pevně věříme, že větší počet a větší rozmanitost nabídky potěší všechny příchozí.

Slavnosti piva jsou však hlavně o pivu a proto budou mít návštěvníci možnost tento rok ochutnat ještě více druhů piv než tomu bylo v letech minulých. Převážně to budou české speciály z malých a středních pivovarů. Nebudou chybět ani tolik populárních Cidery. Zvýší se také počet zahraničních pivovarů, mezi nimiž nebudou chybět například Paulaner, Guinness, Hoearden, Stella Artois a jiné.

Na festivalu bude kromě piva zastoupeno i kvalitní jídlo z vybraných surovin, prodej a degustace vína a v neposlední řadě velmi zajímavý a bohatý program pro děti.

Prostor Fügnerovo náměstí bude i tento rok spojen s Tullamore D.E.W. retro autobusem a lahodnými drinky, barem achill out zónou. Tento krásný kout u řeky Otavy nabídne další zajímavosti program a to výstavu spojenou s historií pivovarnictví v Písku. Místem konání bude Dům U Slona

Podrobný bohatý program

 

 Těšíme se na vás!

 

Mapa

Další akce v okolí

Písecký víkend módy a designu 2024 …

17.05.2024 - 18.05.2024
Kulturní dům a…

Písecký víkend módy a designu je oslavou české módy, udržitelné výroby a poctivého řemesla. Nabídne jedinečnou módní…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete